1. imkansız gibi bir şey. hani birini kalple seversin, diğerini beyninle, bu şekilde olabilir. beynin sana kısa süreli aşk vermek isterken, kalbin sana hep yanında olan bir sevgi ister. "sevmek bir ömür sürer, sevişmek bir dakika" diye bir şarkı sözü var. tam konu ile uyumlu.
  2. ikinci varsa ilkine duyduğunuz şey artık aşk değil demektir. alışkanlık olabilir, başka bir şey olabilir ama aşk değildir. ikincisi de eksik gördüğünüz şeyi -ki genelde ilgidir bu- tamamlama çabasıdır, onun da aşkla ilgisi yoktur.
  3. ikisine de aşık olmamaktır. ikisini de sevmemektir.

    aynı zamanda ciddi bir karaktersizlik ve basiretsizlik örneğidir. kendi eğlencesi için ikisini de oyalamaktır. asla aynı anda iki kişiye aşık olunmaz. birini seviyorsunuzdur. sadece bir tanesi aşktır. ve onlardan biri gerçek "aşk" olsaydı zaten diğeri hiç hayatınızda olmazdı.
  4. varlığı mümkün ve yasaktır.
    toplum içinde yazılı olmayan kurallarla netlik kazanmış olup iki kişiye aynı anda aşık olan bireyler taşlanarak öldürülür.
    bunun eyleme dökülmedi durumlarda birey mantığı yardımıyla bu işten sıyrılmalıdır. problem burada hisler değil eylemlerdir. ortamlarda "bir tek seni sevdim gerisi yalan" denir kim bilecek
    parov
  5. bunlar hep zeks ^:swh^
    kalba
  6. evet olunabilir ve hatta olunmuşu var.
    papa
  7. aynı anda iki kişiye aşık olunmadan aynı anda iki kişiye cinsel istek ve çekim duyulabilir. büyük ihtimalle bu aşk ile karıştırılır. olsa olsa sevme hali olabilir.
  8. bit yavrusu olmak isteyen bir insanın, bahane arama çalışmaları.
  9. sevmeyi seversen olabilirsin. bir kadını değil de kadın imajını seversen de olabilirsin. azmışsan da olabilirsin. hormonlar coşmuştur, komple taşak kesmişsindir: olursun. seni 3-5 dakikalığına öldürdüğü için karşı cinsin orgazmını seversin, neden olmayasın, olursun. masum hayaller kurduğunu söylersin, masumiyet dediğin karşındakine rol biçmekmiş, anlarsın, yine olursun. niye olmayacaksın lan. olursun
    yok
  10. çok büyük bir kalbin varsa demek