1. espadril ve loafer ayakkabıyı çorapsız giyemediği için alternatif arayan erkek.
  2. ara sıra benimde dahil olduğum erkek türü , çorap giymeyince ayak kokuyor ve başka türlü çorap giysem gözüküyor gözükmesin diye tercih ediyorum , hiç çorap giymesek bu sefer ayağı kokan erkek diye başlık açılacak
    vowel
  3. şahsi nedenlerden dolayı dahil olmadığım bir erkek grubudur. bundan yıllar önce erkeklerin kısa çorap giymesiyle ilgili de aynı yorumlar yapılmış lakin şimdi uzun giyene keko gözüyle bakılıyor. dolayısıyla zamanla kırılacak bir önyargıyı temsil eden başlıktır dersek kimse alınmaz sanırım.^:belki kırılmaz kim bilir^
    bozuk
  4. giyin ya giyin. kim karışır. loafer ların içine normal çorap giyse erkekler keko dersiniz ama. ki diyen çok arkadaşım da oldu. babet çorabı giyince görnmüyor işte çorap daha ne istiyosunuz bilmem. öyle yapsalar dert böyle yapsalar dert. ben destekliyorum.
  5. o halde cuma namazına giderse cemaat almıyo. dışarıda hasır halıda kıldırıyolar.
  6. üstte yorum yapan arkadaş evet şimdi diyeceksin yaran mı var gocundun diyeceksin evet belki de bu platformda birçok erkek giyiyor lakin bu konuyu pek takmıyor çünkü bağnaz geri kafalı ve en önemlisi cahil cühelaya laf anlatmak zordur.
    koçum sen ettiğin küfürlerin anlamını biliyor musun ?
    belkide giyen birçok erkek seni erkekliğinden eder haberin var mı ?
    çorapla karakteri birleştirecek kadar beyin kıtlığı yaşayan diğer sığırlara sesleniyorum eyyy cahiller çorap bu çorap bazen sağlık için bazen utanılmamak için giyilebilir bunu o kafatasınızın içinde bulunan ölü et parçasına sokmaya çalışın eğer sokamazsanız ne yapmak konusunda biraz düşünün.
    yada şimdi bu lafları sindirin oral yolla kanla karışır da belki bi parça gider o bok yığınına.
    erkekmiş siz mi ? dar pantolon dar tişört giyer erkeğim der hehey hehey....
  7. hayır o değil en sonunda bunları sinirlendirecekler onlar da sadece çorabını giymekle kalmayıp üstüne babetin kendisinide giyecekler.

    edit: imla
  8. buralar ekşi ekşi kokmaya basladi.
  9. cuma cemaatinin yerici bakışlarıyla örselenen kişi.
  10. adam gibi adamdır.