1. L-manyak, Penguen, Lombak dergilerinin kurucularındandır. lombak köşesinin çizeridir. espriyi fatih solmaz bulur çizimi ise baruter yapar. çizim olarak en kalitelilerinden biridir.

    karikatürleri genelde bel altıdır.tarz olarak eski karikatürlerdendir 1 2 3

    bazende çizdiği karikatürle dikkatleri üzerine çekebilir 1 2 tayyibe hakaret ettiği gerekçe gösterilen karikatür 3

    karikatür çizme dışında Senin Ailen Bir Yalan Yavrum ve Evim Güzel Evim adında iki sergi açtı
    gamit
  2. inanılmaz yaratıcı bir ressam tabiri caiz ise bir heykeltraştır. en son sergisi "mukadderat" ile iş hayatının kazanç, başarı, kariyer ve güvence döngüsünün kıstırılmışlık baskısıyla neredeyse yaşayan ölülere dönüşmüş iş insanlarını, henüz doğmamış ya da yaşamsallığını çoktan kaybetmiş cansız ve çaresiz bedenler olarak heykelleştiriyor. sanatçı, kefene gönderme yapan beyaz takım elbiseler içersinde, adeta tanrısal bir güce yakaran ve yalvaran bu iş insanlarının çaresizlik ve esaret gibi korkularını yansıtarak, zihinsel ve duygusal bir yolculuğa çıkmamızı amaçlıyor.
    inanılmaz güzel, çarpıcı, ürperten çalışmalarla bezeli olan bu sergide yer alan heykellerin ana maddesi epoksi. bunların içinde bulunduğu fanuslarda yer alan saydamsı malzeme ise çift komponentli bir silikon türü. döküm işlemi, özel ısı ve hijyen koşullarında, yine özel olarak üretilmiş şırıngalar ve borular yardımıyla özgün tekniklerle gerçekleştirilmiş. anlayacağınız uzun ve hummalı bir çalışma sonucu ortaya çıkmış bir sergi....büyüksün baruter ne diyeyim
  3. eskiden fatih solmaz ile beraber leman'da lombak isimli köşeyi hazirlarlardi.

    efsane çizgisi vardir.