1. 1 milyon kişiye ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyor şimdilerde. adamın hakkında yazılanlara baktım da ne kadar ağır eleştiriler var, tipiyle bile dalga geçmişler ki bence hem diksiyonu düzgün hem efendi biri; ilgili bir baba. ama insanlar kaliteyi geç keşfettiği gibi sahip olduklarını da korumayı bilmiyorlar.

    sitesine girdiğimde biyografisini okudum ve çalıştığı şirketler kısmında ağzım açık kaldı. adamın boş biri olmadığını her şekilde anlamak mümkün ki ciddi emek veriyor, videolarına. sistematik ve düzenli olduğunu da keşfetmek mümkün böylece. yeni tasarımlar yeni fikirler, insanları motive etme anlamında adıyla daha çok ön plana çıkacak gibi duruyor. sürekli bahsettiği ve youtube için hazırladığı kısa filmini de merak ediyorum doğrusu.

    bu arada benim gibi sonradan öğrenenler olabileceği gibi duymamış olanlar da vardır sanıyorum, eşi devletşah'ın da bir youtube kanalı var.
  2. youtube ‘ un başına gelmiş en güzel şeylerden biri.. kaliteli, öğretici içerikler üretip bunu sürekli yapmak büyük birikim ister.

    bir de çocukları sufi’ yi çok güzel yetiştiriyorlar. geleceğe parlak bir insan bırakacaklar..aynen devam üstad :)