1. efsanevi daha dogrusu barney'in ağzından legen wait for it daryy legendaryyy amerikan yapımı how i met your mother'ın çapkın karakteri.her zaman takım elbiseyle gezer,beşlik çakar,iddiaya tutusur ve baba eve döner.bu saydıklarımı diziyi izlemeyenler anlamayacaktır ama ölmeden önce izlemem gereken diziler listesi yapıyorsanız bu diziyi en üstlere koymalısınız.sadece bu karakter için bile izlenmesi gereken bir dizidir.finali izlediğimde aklıma gelen şey bir daha barney stinson'ı göremeyecek olmamın üzüntüsüydü.dadys home sözü gerçek oldu.artık iddialar yok, ted le tanıştın mı lar yok,bu karakteri o kadar çok sevdim ki dizinin başlıgından önce barney için başlık açtım.karakter dizide o kadar baskın ki onun olmadıgı sahneler bölümler komedi olarak geçmiyor,ki dizinin komedi dizisi oldugu düşünülürse karakterin durumunu düşünün.her neyse seni özleyeceğim barney stinson,2 kez izlediğim dizinin üçüncü seferini ciddi bir ilişkim oldugunda birlikte izlemek istiyorum.
  2. Uğruna How i met your mother izlemeye değecek karakter. Diğerleri zaman zaman sıksa da bu adam varken hiç bir sahne sıkıcı değil. Özellikle tedin kız kardeşiyle ilgili olan ve intihar sahnesi favorilerimdendir. Bir de şu vardır ki tüm sezonlarda güldüren dizi ilk kez duygulandırmıştır
    wtf
  3. dizinin sonunda bize resmen zamparanın ölümünü yaşatan how i met your mother karakteri. Legendary, Challenge accepted, lazer tag deyince akla gelir. kilisede tanrı ile konuştuğu sahne efsanedir.

    bir de izleyiciler arasında neil Patrick harris'in gerçekte gay olduğu muhabbeti kesinlikle yapılır.