1. burçları pek dikkate almasam da nedense en sevdiğim burç kendi burcum olan başak.
  2. hayatından 3 başak burcu geçmiş kız olarak ciğerini bilirim bunların. dışı sizi içi beni yakar.
  3. doğum tarihimle katıldığım sahte bilim şeysi.
    hubot
  4. ben yandım siz yanmayın dedirtten en sevmediğim burctur kendisi
  5. erkeği; zor adam. titiz bir kere. temiz olmayı kim istemez. ve de bakımlı... ama gel gelelim titizlik kavramını kademe kademe yukarı taşır. düzen hastasıdır. belki kadınından daha fazla seviyede. bunun dışında agresif yanlarını kimi zaman kontrol etmekte güçlük yaşar. öfke kontrol sorunu olabiliyor kimilerinde. başak burcunun kimi bilindik sadakat çerçevesinden ne yazık ki uzaktır başak burcu erkeği. yönetilmekten ziyade yönetmeyi sever, dikte etmekten hoşlanır. kendi bildiğinin her zaman daha iyi olduğunu savunur durur.

    tüm bunların yanında evet beceriklidir de. el maharetleri gelişmiştir. kendi işini kendi görendir çoğu zamanlar. dış görünüşüne, sağlığına, işine ve eğitimine dikkat eder.uzun süreli bir birliktelik kurmak neredeyse imkansızdır.
  6. biz başak burçlarına şunu yapamazsın, bunu yapamazsın demeyin. derseniz yaparız, siz üzülürsünüz ondan diyorum.
  7. titizlik değilde düzen takıntımız vardır. çok dağınık bir insan olmama rağmen içten içe o dağınıklığım beni yer bitirir. başkalarının evini temizleme toplama huyumdan bahsetmeyeceğim burda.
  8. 10 numara burçtur. erkeğe en çok yakışan burçtur aynı zamanda.

    başak burcu erkeği zekasına çok düşkündür ve gerizekalılık veya aptallıkla itham edilmekten çok korkar. titizdir, bazen kendisinin bile anlamayacağı muhteşem bir titizlik ve hatta simetri olayına düşer. agresiftir, bunun sebebi kendi doğrularının olmasından kaynaklanır, ilkelerinden asla şaşmaz. evet dediği zaman hayıra çeviremezsiniz, hayır dediği zaman da evete çevirmeniz gerçekten de çok zordur.^:ben değil bi arkadaş tabi^
    chef