1. youreads'in pek nadide butonlarından bir diğeri.

    ne işe yarıyor? diyelim ki, izmir'in ilçesi menemen ile ilgili bir yorum girmek istediniz. arama çubuğuna menemen yazdınız ve bir menemen başlığı geldi önünüze. ama o da ne, bu başlık yeme-içme kanalına açılmış ve başlığın altındaki her şey açıkça yımırta, domatis, biber ve belki hatta soğan ile ilgili!!!

    işte bu noktada başka kanalda aç butonu imdadınıza yetişiyor. tıklıyorsunuz butona, seçiyorsunuz seyahat kanalını, yazıyorsunuz takır takır. ve mis gibi oluyor, misler gibi oluyor!
  2. bütün zorluklara göğüs gererek benim tarafımdan kodlanmış özelliktir. buton sanki çocuğum gibi. hatta her kullanıldığını gördüğümde sanki torunum olmuş gibi mutlu hissediyorum (*:swh)
  3. abi
  4. moderasyon akışına bakarken aklıma taşınan ve yönlendirilen bir başlığı acaba farklı kanalda açabilir miyiz diye bir soru geldi.

    tabiki açabiliriz. canarslan12 boşuna mı yapmış butonu, ruhsuz boşuna mı o kadar övmüş. ama nasıl açarız?

    bunu size butonu yapan şahıs açıklasın diyor ve huzurlarınızdan çekiliyorum.

    tanım: youreads'e özgü bir buton.

    not: bu yorum herhangi bir kişi, kurum ya da zümreye hakaret içermemektedir. ve türkiye cumhuriyeti yasalarına aykırı değildir. kural 1
    not: bu yorum mesajlaşmak için kullanılmamaktadır. tek başına, başlıkla ilgili bir anlam ifade etmektedir. kural 2
    not: bu yorumun içeriği diğer sitelerden kopyala-yapıştır şeklinde getirilmemiştir, şahsımın hayal gücü kullanılarak yazılmıştır. kural 3