1. kişiye göre değişir eğer sen de bakirsen karşındakinden de aynısını istemen normal fakat onla bunla yatıp illa "banane ben bakire isterem :(( " demek ikiyüzlülüktür.
  2. elbette kişiye bağlıdır. bazı insanlar, evlenmek istedikleri kadınları, başkalarının altında inlerken, memeleri avuçlanırken, blowjoba zorlanırken, duvara karşı domaltılmışken hayal etmeye dayanamayabilir.
  3. karşılıklı bekaret.
    bizim toplumumuzda,erkeğin başka kadınlarla birlikte olması şeref, onur kaynağıdır. kadın ise ikinciyi veya daha önce yaptıysa aynı şeref ve onurdan yoksun bırakılır..

    bahsi geçen bekaret sadece kadının bekareti olmamalıdır. kadın ve erkeğin bekareti eşit düzeyde önemlidir.
  4. elbette önemlidir.ben kimsenın bekaretini bozmadğım için benimle olacak kişi de kimse ile birlikte olmamış olmalı kesinlikle başkası bozsun sonra gelip senınle evlensin öyle saçmalıkmı olur hayatta kaldırmam bunu.
  5. anlaşma noktaları kafadarlık değil de yatak olan, her orgazmdan sonra pişmaniyet getirebilecek bir evlilikte aranan şeydir ve önemsiz olması gerekir.
  6. iki açıdan bakılabilir. birincisi fiziki, ikincisi manevi.

    fiziki açıdan;
    kadının kimse ile beraber olmadığını bekaretten anlamak -mümkün değil ama- mümkün diyelim.
    erkeğin kimse ile beraber olmadığı nereden anlaşılacak? yani el değmemiş hatun isteyen zat-ı muhteremin, hatun ellemediğini nerden bilecekler?
    bunu dindar kesim söylüyorsa, hakkaniyet nerede? yok dindar olmayan kesim söylüyorsa hani eşitlik?

    yalnızca erkeklerin boşalım sorunlarını çözmek için mevcut olan ciddi bir sektör var, hatırlatırım!

    geçelim manevi açıya;
    el değmemiş hatunun peşinde olan muhterem, kavun gibi dibine bakıyor. fakat iş erkeğin hesabını kontrole gelince, erkeğin nedense sadece sözleri kontrol ediliyor?
    halbuki erkek, yalanıyla meşhur olan bir canlıyken, bu nasıl bir ironidir? yani kadın niye ıspat etmek zorunda da , erkek söyleyince yetiyor?
    şimdi bana kadının 9, erkeğin 1 nefsi var martavalını okumayın. çünkü tecavüz diye bir katliam çeşidinin mucidi ve öncüsüdür erkek. e hani nefis?
    şimdiye kadar çok nadir ve goygoy olmakla birlikte iki tecavüz vakası bulabilmiştim kadının erkeğe olan. o da izolasyonçokomastik ülkelerinde.

    bunun dışında;
    ikileme dikkat çekmek için şunu söyleyebilirim;
    hemcinslerim olduğu için biliyorum tabii ki bunu. hiç el değmemiş, zerre tecrübesi olmayan kadın isteyip evlenmenin peşinde olanlar, evlenip çoluk çömbeleğe karıştığında, tecrübeli ve sevişmeyi bilen bir hatun bulduklarında neler yaptıkları da hepimizce aşikar değil mi?
    sokakta bilmem ne, mutfakta bilmem ne, yatakta bilmem ne gibi bir kriterin varsa canım benim, o mutfakta bilmem ne olmak için eğitilen, sokakta bilmem ne olmak için eğitilen, yatakta bilmem ne olmak için de eğitilecek. :)

    elinde, sadece bir yere sokmak için bulunan uzvun varken, sen "işi öğrensin" adı altında "milli" olmuyor musun?
    e mübarek, kadının durumunun ne kadar komplike ve ne kadar karmaşık olduğunu anlayamayacak kadar düşük bir anlayışla, nasıl onların eğitilmemesini isteyebilirsin?

    eşitlikse, eşitlik; hakkaniyetse, hakkaniyet.

    ben çok "aman canım biz de yaptık birsürü şeyler, ortaçağda mıyız?" diyen embesilin -nasıl bir gurururu varsa- gururuna yediremeyip en hafif tabirle kadına şiddet uyguladığına şahit oldum.

    nedense hemcinslerim, cehalette, modernlikte filan birbirlerinden ayrılıp birbirlerini bir kaşık suda boğacak derecede düşman görmelerine rağmen; konu erkeklik gururu olunca "bütün erkekler, birleşin!" çağrısı yapıp voltran oluyorlar. *kinin gururu olduğunu savunmak nasıl bir kafa, anlatamıyorum.

    ezcümle; önemli diyenin hali de önemli, önemsiz diyenin hali de önemsiz. tutarlılık büyük meziyet.
  7. seks bu kadar önemli değildir ki, bekaret önemli olsun. türkiye'de insanların en fazla eksikliğini yaşadığı konuların başında geldiği için, ucu sekse değen herşey de tartışma konusu oluyor haliyle. sevişin abi korkmayın, güzel vakit geçirin. evet bazı konular önemlidir insanlar için, mesela güven. insan güven ister çünkü güvensiz bir ortamda rahatsız edici duyguları veya kuşkuları sebebiyle yaşadığı anın kalitesi de beraberinde düşer. ancak, bir gün ölüp, yok olacak bir varlık olarak kendinizi çok da gerekli olmayan sınırlara hapsetmeyin, sevişin...zaten sonunda kafanızda o kadar büyüttüğünüz gibi bir olay olmadığını da göreceksiniz. partnerinizle hem duygusal hem de fiziksel bir climax'e ulaşmayı hedefleyerek güzel vakit geçirin. zaten böyle stres dolu boktan bir gündem içinde boktan hayatlar yaşarken, bir de kendi kendinizi sınırlamayın. bekareti de kafanıza takmayın, aşın böyle şeyleri..
  8. sn. soran çekirdeği hazırlamış vaziyet ne olacak diye bu soruyu sormuş belli ki ve kendisi için hayat memat meselesi gibi duruyor sorduğu soru...

    cevabı zaten biliyorsunuz da niye soruyorsunuz?
  9. erkeğe bekareti belli edebilecek birşey taksak bekaret çok önemli dye gezen tiplerin yüzde doksanı anında ters döner yok canım ne alaka önemli değil tabiki der.