1. öldürülmesi ve sonrasında yaşananlar/konuşulanlar vicdan turnusolu olmuş çocuğumuz.
  2. çocuk
  3. şöyle bir şarkı yapılmış çocuktur maalesef uyanamamıştır.
    Ekmek almaya gitti gitmedi, taş attı atmadı başka konulardır. Asıl olan bir çocuğun sokak ortasında polis tarafından bir hiç uğruna katledilmesidir. Sonrasında herhangi bir ceza almayı bırakın muhtemelen yükselmiştir de görevinde. Hoş annesini miting alanında yuhalatan insanlar başımızdayken nasıl ceza almalarını bekliyoruz o da bizim iyimserliğimiz.

    katiller, tecavüzcüler, katliamcılar ülkemizde güzelce yaşayıp üst mevkilere gelip üstüne bir de utanmadan halkı tehdit ederken bu çocuk ölüp gitmiştir
    wtf
  4. 12-13 yaşındaki çocuklar, birileri gelip "bu devlet benim, 3-5 fazla kazanacagim yandaslarima 3-5 fazla kazandıracagım" diye iktidar sahibi olup çocukları terorist ilan etsin diye canıni vermedi. o vatan icin ağzi süt kokan çocukların bıraktıgı emanete en büyük ihanettir çocuklarinı yaşatmamak ve kurşunların, bombaların hedefi yapmak. barışı 3-5 yil iktidarda fazla kalmak icin çöpe atmaktir vatan hainligi. devletin bekasının ölümle sağlanacagını sanmaktır. devletin yanlısını söyleyeni hain ilan edilmektir vatan hainligi. bu devlete çoreklenmis hainler, her karşı cıkısı bozgunculuk zannedin isterler. vatan sevgisi, o çok sevdiginiz devlet birilerine peşkeş çekildiğinde gerektiginde ona karşı cıkmaktır. o yüzden bu devletin asıl hainleri emperyalizmin maşasi olan milliyetcılerdir. 90 yıllık tarihimiz bu şovenistlerin emperyalizm maşalıklarıyla "vatan haini" diyip vatan ve halk sevdalılarıni "içlerinden temizlemekle" gecmistir.
  5. pkk sevicilerin kendisini ideolojilerinin sembolü haline getirdiği çocuk. yazık beynini yıkayıp ön saflara iterek kullandınız bari öldükten sonra rahat bırakın. arkasından yaktığınız ağıtlar gram samimi gelmiyor. keşke dünyanın her yerinde, her gün bazı sebeplerden veyahut amaçlardan ölen ya da öldürülen, canı yakılan her çocuk için böyle duyar kassanız
  6. bu platformda böyle tartışmaları görünce gerçekten şaşırıyorum. geçin teröristi, vatanseveri haklıyı haksızı artık. siz burda fikirlerinizle birbirinize sıkarken, ölen ölüyor, ölen bir çocuk nihayetinde, kaçımız ailemizden ve çevremizden gördüklerimize şekillendik o yaşlarda, o çocuk da öyle şekillendi ve yine başka şekilde yetişmiş insanlar tarafından öldürüldü.

    öyle bir ağlasam
    öyle bir ağlasam çocuklar
    size hiç gözyaşı kalmasa.

    öyle bir aç kalsam
    öyle bir aç kalsam çocuklar
    size hiç açlık kalmasa.

    öyle bir ölsem
    öyle bir ölsem çocuklar
    size hiç ölüm kalmasa.

    farkındaysanız aziz nesin, çocukları terörist, vatansever, faydalı, faydasız diye ayırmamış. sizde ayırmayın, kimsenin ölümü üzerinden ideolojilerinizi törpülemeyin.
    kimbo