1. yıllardır birikendir.

    patlama yakındır.
  2. babadan oğuladır.kanser sebebidir.vazgeçilmeyendir.çarşıdır.

    "sevinmek için sevmedik ki.."dir
    kuz
  3. futbol sahası dışında kalan sorunları yüzünden son yıllarda çok sıkıntı yaşamaktadır.
  4. futbol kulübü, stadı olan inönü stadını 3 yıl önce yıkarak yerine vodafone arena'yı yapmaktadır. 3 yıldır tüm maçlarını kendi sahası dışında oynamaktadır. olimpiyat stadı, kasımpaşa stadı, konya stadı, osmanlı stadı, başakşehir stadı gibi stadları dolaşıp durmuştur ancak arenanın açılışına az kaldı.

    3 yıldır süren bu göçebe hayatın etkisiyle güzel futbolla başladığı yıllarda bile lig sonlarını getirememekte. bu yıl da oynadığı futbolla sezon sonu düşüşünü yaşamazsa en büyük şampiyonluk adayıdır...
  5. önündeki fikstür ile şampiyon olma ihtimali rakiplerinden yüksektir.
  6. oynadığı futboldan ziyade sosyal kapital anlamında gerekeni yapamayan takım. maalesef kural bu.
  7. rakiplerinin şifresini çozdugu gercegiyle karsi karsiya olan takim. tamam senol gunes guzel sistem oturttu falan filanda bir "b" plani olmaz mi? duraklama devresine girdi. gerilemeye girmeden once taktit ve oyuncu secimlerinde degislik kesin gerekli.
    abdullah avci cikti spoiler verdi sonra da sifreyi soyledi atiba ya gelen toplari kestik dedi.aaa her rakip oyle oynamaya basladi. atiba oguzhan kilit, quaresma- tore nin basinda iki kisi. gomez e top yollari kesik bekle bekle.. cenk ve tolgayi da gormek isteriz. neyse kisa surede kesin cikmasi gereken b-c-d planlari var kolay gele..
  8. gökhan töre'nin sakat olduğunu, olcay ve oğuzhan'ın formsuz olduğunu göz önünde bulundurarak töre-olcay yerine kerim frei ve ilk 45 dakika için oğuzhan yerine tolgay arslan ile çıkması gerektiğini düşündüğüm takımım.

    eskişehir dişli bir rakip değil. tolgay'ın maç temposu kazanması, kerim'in forma bulamama huzursuzluğunun giderilmesi için mükemmel fırsat olsa da şenol hocanın böyle birşey yapmayacağından eminim.
  9. siyah beyaz renklere sahip spor kulübü. ortamlarda karakartallar olarak da tanınır.