• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (8.77)
better call saul
breaking bad spin-off’u. breaking bad’te walter white ve jesse’nin avukatı ve aynı zamanda suçluların bir numaralı adresi olan saul goodman odaklı olacak dizi bir “prequel” olacak. yani breaking bad’teki zamanın daha öncelerine bir yolculuk yapacağız ve saul goodman henüz walter ve jesse ile tanışmamış olacak. saul goodman’ı bol bol mahkemelerde göreceğiz.
projenin arkasındaki isimler ise yine vince gilligan ve peter gould.


  1. bu diziyi izlemek için breaking bad in ününden faydalanıp para kazanmak için yapmışlar önyargısından kurtulmalısınız. bir legend of korra faciası değil.
    cakal
  2. breaking bad'de olduğu gibi yine, "devletten vergi kaçırırsan yanarsın" temalı mesajları, neredeyse her bölümde veren üst düzey dizidir.
  3. bb nin hatrına yakın zamanda izlemeye başlayacağım dizi.
  4. breaking bad ile karşılaştırılmaması gereken dizi. karakterler her ne kadar breaking bad'den olsada çok farklı tempodaki 2 dizi. her bölüm aksiyon falan beklemek saçma. breaking bad'de potansiyeli fark edilen saul goodman'ın geçmişini anlatmaktadır. ayrıca ne zaman mike çıksa diziye ayrı bir hava katıyor. 1. sezon çok güzeldi umarım böyle devam eder.
  5. kendi başına, breaking bad'den ayrı bir şekilde sevdiğim bir dizi. tabii ki, onu da izledim ve arada o diziden oyuncuların çıkmasına resmen bayılıyorum.

    bu arada ilk sezon 5. bölümdeki kadın doktoru başka bir diziden hatırlayan varsa^:lütfen olsun çünkü^ , tamamen doğru yerdeyim diyeceğim.
  6. özellikle mike in sahneleri efsane oluyor
  7. kadrosunda bir adet laz barindan dizi (bkz: mike)
  8. kikk
  9. tadını çıkarmak için erteleye erteleye yaza kadar getirdim ah walter şu adamı el üstünde tutman lazımdı
    tes