• youreads puanı (5.88)


  1. evet çocuklar ölmesin. hastanelere, okullara hatta ana okullarına bomba yerleştirenlerin; türk askerlerine haince pusu kurup şehit eden bölücülerin kökü temizlensin.
  2. evet ölsün. babasıyla ve üreme potansiyeli olan tüm aile fertleriyle birlikte ölsün. çünkü eline silah verip zorla çocuğuna insanlara ateş ettirten onlar. hepsi ölmeden bir sonraki kuşağa bu şiddet akımının geçişini durduramazsınız. diyelim bu çocuk ölmedi büyüdü çocuk sahibi oldu ,babadan ne gördüyse o çocuğa öyle davranmayacak mı ? geçin şimdi eğitim ile çözülebilir ama ayaklarını, eğitim vermek size sadece işini daha iyi bilen terörist ve şiddet yanlısı bireyler yetiştirir. en büyük terör örgütlerinin başındakiler hep eğitimli insanlardır.
  3. kendisini en iyi şekilde tanımlayan fakat okuduğunu anlamakta bi o kadar yetersiz solucan yazar. açık ve net diyorki sana eğer bir grup kendini korumakla yükümlü kimseye pusu kurar öldürürse kendisi de çocukları da korumasız kalacktır ve o da buna hazır ve isteklidir ki bunu yapıyor. suçun şahsiliğini mi tartışıyoruz ya. meta mısın kardeş???