1. ağzının tadını bilen bir youser kendisi. öyle ki yeme-içme kanalına en çok o uğruyor ^:gördüğüm^. özellikle baharatlara çok düşkün olduğunu da rumuzundan anlayabiliriz. değişik yemek tariflerini de merakla bekliyoruz.
  2. (#179906) numaralı entrysinden anlaşıldığına göre bonfileyi çiğ olarak bile yiyebilecek kadar etçilleşmiş bir youser. kanlı mı olsun kansız mı sorusuna kanlı diyecektir sanırsam.
  3. verdiği sos tarifleri ile mutfağımı şenlendiren, etçil olduğu kadar ege mezelerine de hakim, rakı sofrası kurulacaksa ilk danışılması gereken youser.
    zeki demirkubuz'u şahsen tanıdığından şüphelenmekteyim, uykusunu almış mı almamış mı, hangi filminde ruh hali nasıl detaylı anlatabilir.
    mesut
  4. (#226528) yazdığı bu girdiden sonra kendisinden korkmaya başladım. mesaj geçmişimizi kontrol ettim ama hiç bahsetmemişiz. kendi adıma, 12'den vuracakmış eli titremiş.

    severek takip ediyoruz.
  5. şu yorumda verdiği tarifi sakın denemeyin. tesadüfen zeytini buldum, zeytini bulunca cevizi de alıyım dedim. ancak zeytin çekirdeklerini çıkarmak tam bir ruh hastalığı işi. sakın bulaşmayın o işe. allah da o zeytini bana satanı bildiği gibi yapsın.
    alın zeytini, üzerine pul biber ve zeytinyağı gezdirin, mis.

    neyse konuya gelelim, ağzının tadını bilen youreads'in yemek işinden sorumlu kişidir.

    o tarifi sakın denemeyin bakın.. deli çıkarsınız çekirdekle.
  6. tam tiyatroya gitmeden önce yazdığı girdiyi okudum. tek atladığı şey burada tiyatrolar haftasonu değil salı ve çarşamba günleri oluyor. severek takibe +1