1. geçen gün "bir bakıyorsunuz, hiç aklınıza gelmeyecek abidik gubidik kişiler başbakan olmuş" diye haklı olarak hayıflanan kişi.
  2. artık klasiklesmis terörü durdurucam vaatlerini bosbakan da sundu..
    eşinin prensesleri kıskandıracak güzellikte oluşu
    duruşu konuşması esprileriyle hoşgeldin bosbakan
    (bkz: bir bitmediniz yav)
    belit
  3. soyadına yakışır bir şekilde, düşüşünü göreceğimiz yeni başbakan. tabi allah muhafaza diyelim de uzun iple kuyuya inilmez.
    ozumm
  4. davutoğlu' nu siyaseten sevmesem de, en azından hırsız değil, yolsuzluğa bulaşmadı. yeni gelen yolsuzluk yapmayı bırak, bu işlerin organizasyonunu yapıyordu. hırsızlığın ileri boyutlarında takılıyor. yoksa memur maaşıyla 28 gemi alınmaz.

    her ülke layıkıyla yönetilir. bizim topluma böylesi gerek. halkın çoğunluğu hırsız seviyor. halkımız istikrar dedi, istikrarlı bir şekilde soyulacak türkiye.
  5. promter okuyamayıp itü gemi inşaatını bitirebilmis şahıs
  6. türkiye cumhuriyeti' nin son başbakanı olarak tarihe geçmeye çalışan şahıs...
  7. düşük profil derken magmaya ulaştı adam.
  8. bin ali dediler bindi
    in ali dediklerinde inecek
    sesinin kısılmasıyla alay edecek halimiz yok, insanlık halidir. ancak hitabet sanatı ayrı bir konudur ki her şahsa nasip olmaz, partinin kurucu lideri namı diğer uzun adamın konuşmasıyla çoşan akp seçmeni, kısa adamla iyi kötü idare ederken, şimdi ortancaya alışmakta güçlük çekecek gibi duruyor. umarız ki çalışkanlığını başbakanlığı dönemindede devam ettirir, yaptığı projelerede laf edecek halimiz yok, ancak şu da kesindir ki, herşey yol değil. gelecek günler neler getirecek göreceğiz.
  9. "bir bela daha defedilmiştir, milletimiz rahat bir nefes almıştır."

    15 temmuz darbe girişimi sonrası yaptığı açıklamalardan sadece birisi.

    başkanım; nasıl içim rahatladı bilemezsin, bilemeyeceksin.