1. birçok alanda "uzman" olduğunu iddia eden kişilerin olduğu, sadece 10tl'den başlayan fiyatlarla işlerinizi yaptırabileceğiniz elemanları bulabileceğiniz bir web sitesi.

    ayrıca lise ve üniversite öğrencilerinin çoğunlukta olduğu, işin ehli olmamış kişileri barındırdığı da doğrudur velev ki işini hakkıyla yapan kişilerin olduğunu da göz ardı edemeyiz
  2. makale yazarlığı -- kopyala yapıştır ya da spin
    video animasyon -- envato videolarını varez indirerek oluşturulan hazır şablonlar
    seslendirme -- bok gibi bir ses ve arkadan gelen sesler
    seo -- oto ping
    tanıtım yazısı -- nofollow ve noindex link
    grafik tasarım -- tamamen freepik vectorleri ya da piksel tasarım
    logo -- flaticon arşivini renklendirme
    sosyal medya takipçileri -- hesap kesin suspended yiyor

    böyle de boktan bir site. bunun yerine wmaraci, r10 gibi forumlarda çok daha kalitelisini ve tabi parası da ona göre olanını bulabilirsiniz.
  3. bakınca gerek olduğu zaman uğrarım dediğim site
  4. konsept'ini yanlış olduğunu düşündüğüm mecra. şöyle ki iş almak isteyen insanların mağaza açar gibi sayfalarını açıp kendilerini övüp iş bekledikleri bir konsept yerine, çok başarılı olmuş freelancer.com'da olduğu gibi işi vermek isteyen kişinin bir girdi ile "bana şöyle şunları şunları yapcak bir kimse lazım" diyip gelen tekliflere ve onlarla önceden iş yapan insanların da verdiği oyları en doğru tabiriyle reputationları göz önünde bulundurarak seçmesi konseptinin daha başarılı olacağını göremediler mi?
    işverenin hazır işlerden isteğine yakın olanını seçmek yerine, "belirlediği spesifik özelliklerde" iş açıp, işi almak isteyen insanlardan istediğini seçmesi daha mantıklı değil midir?
    ayrıca üstte r10'u görmüşken söylemeden geçmeyeyim, davetliye kodu verebilecek bir youser var ise mesajla ulaşabilirse çok sevineceğim.

    edit: zülfiyare dokunmuş. sanırım site sahipleri youreads'te yazıyor.
  5. bence işini iyi yapan bir site. ama satıcıları (ben) saf.
    dün telefonla aradılar, ilan vermişsiniz ama mesajlarınıza cevap vermiyorsunuz diye. özür diledim hemen koştum, mesajlara baktım. sonunda ilk işimi yapacağımı anlayınca nasıl heyecanlandıysam fiyat falan konuşmayıp en az 240 tl değerindeki işi 90 tl'ye yaptım. bu yetmedi bir de %20'sini bionluk kesti.
    tabi yine de olumlu. sonuçta o alıcı böyle bir işle karşılaştığında ilk bana gelecek. teşekkürler bionluk.