1. tat, alkol oranı ve bulunabilirlik açısından amsterdam'ı tek geçtiğim, komple çişe gitmese daha memnun olacağım, sıcak yaz günlerini özleten yegane içecek.
  2. carlsberg candır bira konusunda.
  3. her zaman her yerde biri bir şeyler içelim deyince, aklıma gelen ilk içecek. mütevazi içkidir kendisi ucuzdur, her yerde her koşulda içilir, her yere yakısır kimse yadırgamaz bu içkiyi candır, sığındığım limandır( biraz abarttım sanırım) .
  4. çocuk hikayesi gibi dursa da aslında yetişkinlere yönelik olarak tom robbins tarafından kaleme alınan b, bira - tom robbins kitabından, tarihçesinden yapılışına hakkında çoğu şeyi öğrenebilirsiniz.
  5. kesinlikle bir mekana gidildiğinde akıla gelen ilk içecektir. bomonti ve tuborg çok tercih edilir. ama bi guiness te ayrıdır be.
  6. şarapta bilgelik, birada özgürlük, suda ise sadece bakteri vardır.

    (bkz: benjamin franklin)
  7. zaman geçtikçe çeşitliliğin artmasından ya da benim geç keşfetmemden dolayı da olabilir sevdiğim bir içkidir.

    mümkün olduğunca farklı türevlerini içmeye çalışırım. rakı, viski, şarap gibi içkilere nazaran daha ucuz olduğundan dolayı tercih ederim.

    heineken, tuborg öncelikli tercihimdir. birde meantime var denk gelenlere tavsiye ederim.
  8. Bazı tarihçilerin teorilerine göre; matematik ve şiirin, piramitlerin yapılmasının, tekerleğin icadının sebebi olarak tüm medeniyetin temelini oluşturan alkollü içecek.

    İlgili belgesel: How Beer Saved the World
  9. yeri her zaman farklı olan tat. ha hangisinin değilki durumu da yok değil. malum ülkemizdeki fiyatı sebebiyle daha çok yerli! markalar ile idare ediyoruz-ediyorum. bir de ithal olanları denemek gerçekten kötü. hadi şans verip denedik ve beğendik, allah korusun incir ağacı dikeriz ocağımıza.