1. tartışmalarda lake'in yanında yer aldığı için kendisini sevemedim.
  2. yeni bir yazardı. her şeyini silip gidik olmuş.
    üzüldüm, sevmiştim ben kendisini.
    yolu açık olsun ne diyeyim...
  3. sözlük kültüründen bihaber olduğunu düşündüğüm youser.

    ibrahim maalouf’un eserlerini tek tek youreads’e taşımış ama sadece “(bkz: ibrahim maalouf) ” şeklinde bakınızlar vermiştir ve bu tavrı kinayeli bir dille @holybram tarafından eleştirilince hemen youreads başlığına koşup “saçma sapan insanlar var” diye şikâyetlenmiştir .

    insanların bir şeyler paylaşması kimseyi rahatsız falan etmiyor, ama içeriği neredeyse bomboş şeyler paylaşılması rahatsız edebilir, doğal olarak. neymiş, enstrümental parçaymış. ee, olabilir. yine de kendi yorumunu katabilirsin. ama bakınız verip başka tek harf yazmamak nedir? hiç değilse “çok sevdiğim bir ibrahim maalouf parçası” falan yazabilirdi.

    bunu geçtim, şempanzelerin adalet duygusunun insanlarınkine benzer olduğu bulundu başlığını formata alenen aykırı olması sebebiyle eleştirdim diye bana da çatmıştır. ki başlığı açan da sen değilsin, saniyesinde neyin avukatlığı bu? başlığı açan cevap veremiyor mu?

    kendisine bir blog sitesi açmasını öneriyorum, orada istediği gibi at koşturabilir ve üstelik “saçma sapan insanlar”dan da kurtulmuş olur.
  4. çok güzel bir müzik ve şiir zevki olan tatlı insan.
    harika bir radyo yayını yapmakta şu an, şöyle bırakayım.