1. sisteme e -posta adresinizle kaydoluyorsunuz ve her sabah 8de e postanıza günaydın! diye başlayan bir mail geliyor.

    devamıysa daha güzel, 5-6 dakikada okuyabileceğiniz kitap pasajı içeriyor.

    sabah işe gitmek için servis beklerken okuyorum genelde. güzel bir uygulama.
  2. çok mantıklı bulduğum eylem, hemen hareketle dahil oldum, bu bilginin tarafımızca erişimde ne kadar emeği geçen varsa saygılarımı arz ederim.
  3. şimdilerde birkaç günde bir facebooktan ttakip edenler arasından çekilişle belirlenen birkaç kişiye kitap hediye ediyorlar. etkileşim daha da artıyor.

    ayrıca her sabah okuduğum parçaların gerçekten iyi seçildiğini düşünüyorum. kaliteli yayınlardan/kitaplardan pasajlar var; klasik de oluyor yeni bir yazar da. şimdiye kadar okuduğum hiçbir pasajdan pişman olmadım.

    bir e posta bin mutluluk!
  4. her gün posta kutunuza kitaplardan alınma kısa metinler atan güzel servis. kitap okumayanlara her gün 3-4 sayfa kitap okumaları sağlanıyor. kitap okumaya yeni yeni başlamış insanları daha da kitap okumaya teşvik ediyor.

    hangi yazarın ne kitapları varmış bunları öğretiyor. mesela kitap okumaya son zamanlarda başlamış bana george orwell'in kitaplar ve sigaralar adlı bir kitabının olduğunu öğretti bugün.
  5. üye olduğum günden beri her sabah güzel bir kitap alıntısıyla günaydınların en güzelini göndererek güne güzel başlama sebeplerinden biri oluyordu ama her ne olduysa neredeyse bir aydan beri artık mesajlarını göndermeyi bıraktılar. küstük mü anlamadım ki.
  6. hafta içi roman,öykü gibi düz yazı örnekleri varken; cumartesi günü şiirle başlıyorsunuz güne.böylece hem farklı yazarları hem de farklı türleri tanımış oluyorsunuz.

    ayrıca pasajların başında bulunan notlar da çok özenli ve mutlu edici.severek okuyoruz efenim :)
  7. güne başlamadan önce mail lerini kontrol edenler için, çok güzel bir hizmet.
    şöyle ki; sabah uykulu uykulu işe gittiniz, işlere dalmadan şu maillerime bakayım dediniz, sonra bir baktınız, biryudumkitap.com dan kısa ama çok güzel bir kitap alıntısı. okuyorsunuz, uykunuz açılıyor kendinize geliyorsunuz, bir kahve alıp, işinize koyuluyorsunuz.

    yapanların ellerine sağlık bir uygulama.
  8. her sabah kullanıcının mail adresine beş dakikada okuyabileceği küçük pasajlar gönderen site.

    enteresan bir fikir olduğunu kabul etmeliyim.elinize telefonunuzu alıp ana ekranı anlamsızca sağa sola götürmekten iyidir.
  9. Her sabah günaydın mesajı gönderen sevgili gibi bir sitedir. ( bir yudum kitap ) kendilerinin tanımı ise; FOLX Digital'in kitap aşıkları için geliştirdiği, e-posta kutunuza her sabah 5 dakikada okuyabileceğiniz en iyi hikâye ve roman pasajlarını gönderen bir servistir. 'Her sabah bir yudum kahve, bir yudum kitap kalbe iyi gelir' fikri ile yola çıkmışlar.

    E posta adresinizle kaydoluyorsunuz, önce bir hoşgeldin pasajı ile sizi aralarına alıyorlar. Sonrasında her sabah size en fazla 5 dakika içinde okuyabileceğiniz küçük metinler gönderiyorlar. Böylece çok fazla alanlarda eserler ve yazarlar tanıyor ayrıca güne güzel başlıyorsunuz.


    Kişiye göre değişen kötülüğü: benim gibi kitaplar konusunda takıntılıysanız, merak edecek ve tamamını okumak isteyeceksiniz. Her gün bu maillerin geldiğini düşünürseniz, bu site bütçenize incir ağacı dikecek diyebiliriz.
  10. 100. gününde toplam 90.000 okura ulaştığı söyleniyor. güzel başarı diye düşünüyorum.
    bana neredeyse her sabah dedikleri güzel sözü bu sefer ben onlara diyorum: var olun !