1. paramı yatırdım, alıp unutmayı planlıyorum ama şimdi de hiç alım fırsatı yok gibi..
  2. yakın gelecekte düğün hediyesi olacaktır.
    ilgaz
  3. türkiye' de insanların teknoloji ile alakası sadece sosyal medyadan kocişi ile yaptıklarını paylaşmak ve arabesk sözlerle arkadaşlarına ''tecrübelerinden'' bahsetmek olduğu için, şuan ülkede pek bilinmeyen bir sanal para birimi.
  4. fiyatının bu kadar artması mining işini eskisinden daha mantıklı kılmaktadır.
  5. 1 bitcoin şu an 13 842 tl. hava limanlarına atmler koyulmuş bile acaba bizim ekonomimizi nasıl etkileyecek merak ediyorum.
  6. kaçırılmış trendir arkadaşlar. arkasından bakmaya doyamazdınız
    parov
  7. eğer ki bugün kılıçdaroğlu’nun açıkladığı man adasındaki 15 milyon dolar, bitcoin ile transfer edilmiş olsaydı bunu hiç kimse tespit edemezdi. çünkü bitcoin’de denetim yoktur. swift kodları falan da yoktur. yapılan para transferini sadece alıcı ve ödeyen görebilir. başka kimse denetleyemez. hiçbir ülke-kanun denetleyemez.

    zenginler, daha kolay yoldan ve hiçbir denetime uğramadan vergi kaçırabilmek ve kara para aklayabilmek için gelecekte bitcoin ve benzeri sistemleri kullanmaya başlayacak. bu nedenle bitcoin yasaklanmalıdır. veya denetlenebilir bir hâle getirilmelidir.

    şu hâliyle bitcoin, akp ve türevlerinin işine gelen muhteşem bir sistem. beğenmediğimiz mevcut banka sistemi bile ehven-i şer kalıyor bitcoin karşısında.
  8. diyanet yaptığı açıklamada "şimdilik caiz değildir" demiş. bize bir yararı olmadığı için caiz değil demek istediler sanırım .
  9. yeni yılda birçok altcoin firlayacak görünüyor. benim favorim iota. şuan tanesi 2.5 dolar civarında. ilgilenen arkadaşlara tavsiye ederim. ayrıca status diye de bir zımbırtı var. o da etheriumun alt coini. o da uzun vadede etkili olacaktır. şimdiki fiyati 0.07 dolar. en azından 20 liralık alın kenarda kalsın. ilerde yaptırdığıniz parayı 100 e 1000 e katlayacak şeyler bunlar
  10. ne kafa yordunuz şuna. hayır sanki şu saatten sonra alabileceksiniz. kaçan trenin ardından bu kadar hayıflanmak yerine bi yerden başlasanıza diğer trenleri yakalamayı.
    mesela gersan elektrik - tesla anlaşması sayesinde dün 1.97 kapatan gerel bugün tavan oldu. evet bir bitcoin değil ama senin olabilir.
    aynı mevzuyu konuşupdurmayın. hayatta sadece bir tane fırsat varmış gibi davranıyorsunuz. geriliyorum. daralıyorum.
    parov