1. ne kafa yordunuz şuna. hayır sanki şu saatten sonra alabileceksiniz. kaçan trenin ardından bu kadar hayıflanmak yerine bi yerden başlasanıza diğer trenleri yakalamayı.
    mesela gersan elektrik - tesla anlaşması sayesinde dün 1.97 kapatan gerel bugün tavan oldu. evet bir bitcoin değil ama senin olabilir.
    aynı mevzuyu konuşupdurmayın. hayatta sadece bir tane fırsat varmış gibi davranıyorsunuz. geriliyorum. daralıyorum.
    parov
  2. bitcoinin en büyük özelliği sanırım insanlara ne kadar saçmaladıklarını dört gün gibi kısa bir sürede ispatlayabiliyor. kaçan tren dendiği anda fiyatı 9550 euro idi, şu an 13800. elbette hayatta tek bir fırsat yok, elbette insanların tek yatırımı bitcoin değil. ama bitcoin başlığında bitcoin yerine tesla anlaşmasını mı konuşmalıyız acaba?
  3. az kaldı forex piyasası gibi olacak akıbeti.

    yasal muhatap bulunamamasını falan bir kenara bıraktım. bu sistemle kara para aklandığını görmemek için mal olmak lazım. gene de siz bilirsiniz. alın, satın.
  4. nasıl ortaya çıktığını öğrendiğimde aklıma meşhur altına hücum filmini getirmiştir. insanlığın ilk çağlarının bir nevi dijital versiyonunu yaşıyoruz ve üretiyoruz hep beraber ama farkında değiliz. altına, elmasa değer biçip onu ticari bir nesne haline haline getiren konsensüs bugün aynısını yapıyor, paralel bir sanal ortamda ona değer biçiyor, üstelik böyle bir şey hiç yok.
    fantastik black mirror bölümlerine çok benzetiyorum ben bu durumu.
    ticari tarafında değilim de hikayesi beni fena cezbetti.
  5. şu sıralar 11.700$ civarında seyreden kripto para
    kimbo