1. zaten saçma bir uygulamanın saçma insanları kazıklaması beni pek rahatsız etmiyor.
  2. aslında küçük fiyatlı ürünler, yüksek rakamla yapıp, indirimdeymiş gibi gösterilmesi ile türkiyede de gerçekleşen bir-birkaç günlük olay.
  3. şimdi burada gelip isyan eden modeller, arabistan hergün onlarca yemen'li çocuğu öldürürken sessiz kalıp,mit tırlarıyla ışide silah taşındığında görmezden gelip,ülke ve inanç peşkeş çekilirken üç maymunu oynayan tipler.çok haklısınız efenim,allah black friday'in belasını versin.
  4. herkes buna neden bu kadar karşı anlamadım. benim black fridayle ilk tanışmam 3 yıl önce oldu. beğendiğim bi kaban vardı. alıp almamakta kararsız kalmıştım. daha sonra almaya gittiğimde o gün black fridaymiş. çok tatlı bir indirimle almıştım. şanslıyımdır öyle şeylerde :)

    yani indirim oldu diye alışverişe koşmak tabiki saçma ama daha önceden fiyatını bildiğiniz ve ihtiyacınız olan birşeyse hiçte zararı olmuyor.

    cyber mondayle de bu sene tanıştım. yine almayı düşündüğüm birşeyin bi baktım reklamı gelmiş mailime indirimli diye. ooooo dedim iyi denk geldi :) o kadar kötü bakmayın yani.