1. ismini "baaabi diksıın" diye okumayanı dövüyorlar.
    bunun dışında, mükemmel bir basketbolcu.
  2. çok yetenekli, muazzam azimli ve de iyi niyetli olduğunu düşündüğüm basketbolcu. takımı sahiplenmesi ve kendini buraya ait hissetmesi de olumlu. ancak bana nedense bir türlü güven vermiyor. her an elimizde patlayabilirmiş gibi bir his bu daha doğrusu.

    bazı bazı thomas heurtelolsa obra'nın elinde nasıl olurdu, takım acaba daha iyi yönde yol alabilir miydi diye düşünürüm 35 numaralı kardeşimizi görünce.

    yine de severiz orası ayrı. yolu açık olsun.
    zorg
  3. 30 lu yaşlarındaki başarılı oyun kurucu, modern basketbolda artık baskı altında üçlük atabilen kısa boylu oyuncuların değer kazanmasıyla kendi değerini üçe katlamış pınar ksk'daki başarılı performansını fb'ye taşımıştır.

    basketbolda kısa boy hızlı top sürme, kolay top çalma küçük boşlukları aktif değerlendirerek turnikeye girme şansı tanır ancak en büyük dezavantajı bitiriciliğin zayıf olması ve pas, riband yüzdesinin düşük kalmasıdır.

    işte boby dixon bu fikri tersine çevirmiş başarılı milli basketbolcumuzdur. başarılarının devamını dileriz
  4. fenerbahçe basketbol takımının 10 nisan 1983 doğumlu abd'li oyuncusu
  5. tam şu an akıldan geçen şey başlığını görünce...o değil de, bu adam charlie hebdo'da falan çizilen muhammed karikatürlerine benzemiyor mu? dalga geçmiyorum.
    mesut