1. istikrarlı bir yazı çizgisi olan, aktif yazar; kendi dahil olduğu konularla ilgili literatüre hakim bir şekilde yazılarını da paylaşmakta, değerli insan.
  2. yaşadığı şehirde cinayet işlemeyeceğim yazar. http://youreads.net/yorum/37871
    gerçi bir seferde tüm insanlığı yok edecek biyolojik bir silah üzerinde çalışıyorum.
    yine de riske etmeyelim.
  3. başka sözlüklerde yazdıklarımı takip etmiş pek değerli yazar. tabii ben de onun yazdıklarını takip ediyordum ve hala ediyorum. kendisi hakkında söyleyebileceğim; insan gibi insan, zeki, kalemi kuvvetli her şeyden öte büyüleyici bir sese sahip müthiş kişilik. evet konuşuyoruz sürekli. dillere destan bi' arkadaşlığımız var. su sızmıyor aramızdan o derece. gel dedi koştum geldim. sözü senettir. pek severim kendisini. sen hep yaz, durmadan yaz. müridin olarak bütün yazılarını kitap haline getirip yeni bi' din yaratacağım^:swh^

    gece gelen korkunçlu edit: kendisi amca oğlu olur. eskilerden beri pek severim ses tonunu kendisi tenordur yanlış anlaşılma olmasın. aynı zamanda katillerin korkulu rüyası ona göre ayağınızı denk alın. saygılarımla.
  4. insanın aklına gelmeyecek başlıkları - belki de meslek etkeniyle- açan, uzun uzun yorumlayan ve hiç olmadık konularda bilgilenmemizi sağlayan youser. böyle devam ederse şahsım adına çok mutlu olurum.
  5. youreads in en iyi yazarı. net. buralarda ziyan oluyor hatta haberi yok.
  6. kibar ve birikim sahibi youser. diş fırçası satın almak istiyorsa bir mesaj uzağındayım.^:swh^
  7. burda da fenomen olma yolunda ilerleyen, yazım tarzını gittikçe geliştiren değerli kişi..sadece işine değil, gündeme ve yaşama dair iyi eserler bırakan bir youser. ayrıca o da bir galatasaraylı.
  8. bizlere hayatın ilmiklerini, düğümlerini, itiş kakışlarını gösteren, insanın vahşetine ve delaletine mutlak şehadet eden, farklı yorum ve iç açan algısı ile kendini okutturan bir yazar. kimse yazmamış da mahlas seçimi tanrıçadan ödünç alınmış bir libas ve bu libası kelimelerine giydirmiş. libas konusunda istikrarlı, oysa ki kelime libası olan mahlas herkes için istikrarlı bir kaide olmuyor. mesela ben bu konuda istikrar sahibi bir birey değilim, mütemadiyen değiştirir, sahip çıkamam veya içimdeki bir başka benin ağır basması ile değiş tokuş olayına girerim. hasılı kelam, tanrıçadan isim devşirmiş yazar, sen hep yaz. ki yazmak bir insanın en güzel tutuluş ve tutunuşu, umut ve kavga muştusudur.

    bu arada; belki tuhaf gelecek ama meşgalen için en derin hasedi besliyorum. kriminoloji ve cesetler. yarım kalan hikayelerin son durağı olmayı çok isterdim. mezarcı mı olsam ne. başarı ve güzellik dilerim.
  9. youreads fm'deki türküler programını zevkle dinlediğim youser.
    yazdıklarını severek takip ediyordum, şimdi bir de dinlemeye başlayacağım..
  10. türkü programıyla gönülleri fethetmiştir. tebrik ediyorum kendisini, listesi çok sağlam. umarım türkülere her hafta zaman ayırır doyamadım, yetmedi. neyse ki henüz bitmedi.
    abi