• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.17)
brooklyn nine nine
jake, işinde iyi, yetenekli ve ekibi içinde yakalama oranı en iyi polistir. ama öteki yandan ciddiyetten yoksun ve sıkı çalışması gerekmemiş biri olarak oldukça da rahat biridir. ekibe yeni gelen patron, emrindekilerin “rozetin hakkını vermesi” gerektiğini düşünen biri olarak işe koyulur ve jake’ten başlar. bu da komik pek çok olayın yaşanmasına sebebiyet verir.

brooklyn 99, new york’lu bir grup dedektifin ekip içi ve suçlularla yaşadığı komik olaylar üstüne kurulu olacak.


  1. netflix’in önermesi ile başladığım, ilk bölümünden itibaren bağımlısı olduğum, “en komik” dizide bile sadece gülümserken gülmeye başladığım, henüz 3 sezon verdikleri için biteceğine üzülürken hala devam ettiğini öğrenerek bayram ettiğim tek kelimeyle muhteşem absürt komedi dizisi.

    bütün karakterleri ayrı ayrı inci gibi işlenmiş. yazan, oynayan, çeken hepsine benden 10 numara 5 yıldız. izlerken işte çalışmak istediğim yer diye düşündüğümü hatırlıyorum.

    favorilerim jake peralta + captain holt + charles boyle+ terry + rosa diaz olsa da hepsini ayrı ayrı seviyorum.

    ekranda görmek istediğim mizah. nolur bitmesin.hiç bitmesin.

    edit: fox diziye yeni sezon onayı vermemiş ve diziyi iptal etmiş. lanet olsun dünya neden bu kadar kötü bir yer!
  2. biraz geç başladığım ama iyi ki başlamışım dediğim dizi. çok fena sardım. tam aradığım absürt komedi. arada verdiği flash backler en güldüğüm yerler oluyor. böyle bir ortamda çalışsam ekibin harika bir üyesi olurdum diye geçiriyorum içimden.

    !---- spoiler ----!

    holt ilk geldiği anda ketum ve uyuz biri gibi dursa da kısa zamanda en güldüğüm karakterlerden oldu.

    !---- spoiler ----!
    jimi