1. Bir hanım kızımız yazık büyük ihtimal otobüse bindirilikten sonra yetmezmiş gibi bir de tavuk döner yemek zorunda kalmış Ki sonunda patlamış. Kesinlikle hak vermemek elde değil.
  2. tarafların buluşma öncesi yediklerinin ^:nane falan ne derseniz deyin^ yanında hiç önem arz etmemektedir.
  3. tarafların buluşma sonrası yediklerinin yanında hiç önem arz etmemektedir.
  4. bence güzel bir zorunlulukmuş, tavuk döner seni seviyorum
  5. kimse bu tür şeylere takılan birini çekmek zorunda değil. hayır bunu çekecek biri var da bu tavuk döneri mi sorun etmiş? bundan sonra siz de tavuk dönerle sevdiğiniz kişiyi test etmelisiniz bence. sevdiği/ sevebileceği kişinin yanında tavuk döner yemeyi sorun ediyorsa, burun kıvırıyorsa bırakın gitsin. sevgi karın doyuran bir şey değil. önce gönlünü doyur.

    tanım: kompleksli insanlar için sorun olabilecek durum. hayat bu, biraz rahat olun.
  6. kadınlar yemek mevzusunu erkek arkadaşlarının cüzdanına yüklemese böyle olmaz. herkes istediğini yesin, herkes kendi yediğini ödesin.
    kimse kimsenin yemek ücretini karşılamak zorunda da değil.
  7. ilk buluşmada olmasa da eşim (o zamanlar evli degildik) tavuk döner aldı geldi sokakta oturup yedik. evlendik adam hala yiyor çünkü seviyor. bu kadar düşünmeye gerek var mı, seviyordur tadını belki?
  8. deli dana olayına bağlı olarak aylarca kırmızı etten mahrum, tavuk eti tüketmeye mecbur kalan belirli bir yaşın üstünde ki insanlarda ki tavuk eti antipatisini anlıyorum ama yeni jenerasyonun tavuğu bu kadar aşağılamasını aklım pek kesmiyor.

    tavuk etinden gına gelmişti bizlere de, gençler sırf ucuz diye tavuğa lolo yapıyorlarsa ayıp ediyorlar.