1. dün akşam izlediğim oyun. tabi ki de bayıldımm... mert fırat müthiş bir performans sergilerken volkan yosunlu o'na eşlik ediyordu. öznur serçeler için ben de herkes gibi sönük kaldığını söyleyerek devam edeceğim. aslı tandoğan ile olan sahnelere bakınca da bunu görmek mümkün ki o arp ile zengileşen oyunu izlemeyi çoook isterdim doğrusu. yan flüt de fena olmamış, eh evet.

    ne diyorduk mert fırat; alışılmışın dışında bir hiperaktivite sergiliyor mert fırat. bir fırlamalık, bir laubalilik.. kıskanç bir kocayı hakkıyla canlandırıyor ve zekice döşenmiş esprileri oldukça leziz. şerbetlemiş resmen oyunu desem yeridir. volkan yosunlu'nun oyunda okuduğu şiir.. gerçekten çok ama çokk güzeldi. biri atilla ilhan'a ait üçüncü şahsın şiiri; diğeri... bir türlü aklıma gelmiyor..

    oyuna dönecek olursak, tek perdelik kadın erkek ilişkilerinin evlilik üzerinden ele alındığı bir oyun evet. tespitler çok yerinde olmakla birlikte, seyirciye de tam olarak işliyor. "harika bir kadın" olsanız dahi aslında erkek gözünde nasıl sorunlu ya da eksik olabilirsiniz izlemek mümkün.

    çapkın adamların, karılarını da o potansiyelde görüp sürekli aldatacaklarmış gibi bir hisse kapılmalarını fırat, şahane bir üslupla işlemiş. yani konu bildiğimiz, aşina olduğumuz tarzda. ehh birazda cinselliğe vurgu vardı desem yalan olmaz. ama bu konuda yine çok güzel işlenmiş. zaten gülmekten bir hal oluyorsunuz, yüz kaslarım ağrımıştı oyun sonrası. o derece evet..