• izledim
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (6.60)
captain america civil war - anthony russo, joe russo
bu filmde iron-man(tony stark) ve captain america(steven rogers)'nın yumruk yumruğa kavgasını izleyeceğiz. civil war'da avengers ekibinin yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. aynı zamanda chadwick boseman da black panther olarak bu filmde ilk defa beyaz perdeyle buluşacak.


  1. kadrosu bir hayli geniş olacak avengers filmi. her ne kadar adı captain america olsa da bir avengers filmidir kendisi.
  2. thor ve hulk yoktur :(
  3. fragmanı heyecanlandırmıştır ama o örümcek adam nedir öyle kardeşim çizgi filmden fırlamış gibi.

    edit: bu yorumu eksilemişsiniz ama ben bunu fragman için söylemiştim. filmi izleyince çok beğendim örümcek adamı.
  4. yeni fragmanı ile heyecanlanmamı sağlamış filmdir.

    yalnız önceki yazar arkadaşın belirttiği gibi özellikle benim için thor'un olmaması üzmüştür.
  5. thor büyük ihtimalle ölmüş olacak bu filmin geçtiği zamanda. belki de asgard'da savaş falan oluyordur orasını pek bilmiyorum. bu arada örümceğin gözüktüğü 5 saniyede en sevdiğim süper kahraman olan kendisinden soğudum, o ses ne lan?
  6. captain america'nın en sevmediğim marvel karakteri olmasından dolayı
    #teamironman
  7. ilk fragmanda her şey bucky(winter soldier) üzerine gibiyken bu fragmanda biraz daha topladıklarını söylesek yalan olmaz. ayrıca çevremdeki herkes spider-man'ın kostümüne sallarken ben de bir şeyler söyleme gereği hissettim. tobey maguire ile haşır neşir olduğumuz spider-man olsun andrew garfield'in spider-man'i olsun her zaman daha soluk renkteki kostümleriyle çıktılar karşımıza. ama bu fragmana baktığımızda fragmanın sonunda spider-man'i görünce herkesin aklında karakter tamamen cgi mı olacak sorusu oluştu. yıllardır alıştığımız soluk renkli gerçek spider man yerini cgi spider-man e bırakırsa marvelin bu kadar yükselişte olduğu bir anda hayranlar büyük hayal kırıklığına uğrayacaktır. ancak bunun dışında fragman gayet heyecan verici duruyor umarım batırmazlar. 21 martta çıkacak batman v superman'in rolünü birazcık çalmış gibi olsa da her 2 filmi de bekleyenler için mükemmel bir zamanlamayla yayınlandı. heyecanla bekliyoruz.
  8. avengers ın devam filmi niteliğindeki,marvelda ki iç savaşı konu alan marvel filmidir
  9. film tek kelimeyle muhteşemdi. salon zaten tıklım tıklımdı gerçekten ilk günden ilgi baya yüksek yani. nick imden de anlaşılacağı gibi kaptan amerika filmleri olsun, diğer tüm avengers elemanlarının filmleri olsun hepsini eksiksiz izledim. captain america civil war kesinlikle en iyi filme oynayabilir. 3 saate yakın olmasına rağmen tek bir sahnede gözümü ayırmadan izledim. kesinlikle gidin şiddetle tavsiye ediyorum. 3d olması da ayrıca bir güzelliği.
  10. !---- spoiler ----!

    .
    .
    .
    .
    .
    önce iron man haklı, sonra ne iron man ne de cap hakli, sonra tekrar iron man haklı ama filmin adı captain america oldugu icin kıçı tekmelenen de iron man.
    ayrıca sonu çok saçma bitti. minik bir mektupla çözülemeyecek kadar derin aynı zamanda iron man tarafindan sindirilemeyecek kadar da kötü bir durum vardı ortada.
    umarım gelecek avengers filminde kanka olmazlar tekrar. eğer öyle bir şey olursa gerçekten iron man'in karizması fena çizilecek.

    vee spiderman! bu çocuk olmuş.
    ammavelakin filmin eksik yanları şuydu spidey acisindan.
    spidermani kelimenin tam anlamiyla nerflemisler. scarlett witch haric herkesi 1v1, 2v1, 3v1, 4v1, 5v1 alacak kadar guclu bir karakter cunku kendisi.

    !---- spoiler ----!