• izledim
    • izliyorum
    • izlemek istiyorum
  • youreads puanı (9.00)
chicago p.d
chicago fire dizisinden doğan ve dick wolf’un yapımcılığını üstlendiği, 2014 yılından beri yayında olan polisiye drama dizisi. chicago emniyetinin istihbarat bölümünün üyelerini ve onlarla beraber çalışan devriye polislerinin hayatlarını konu alır.


  1. istihbarat departmanın şefi türlü olaylardan dolayı başı dertten kurtulmayan, herkesin kirli olduğunu düşündüğü ve işleri kuralına kitabına göre yapmayan hank voight vardır. suçlularının ve zanlıların gözünün yaşına bakmaz ve işleri kendi yöntemleriyle çözen tecrübeli bir polistir. federallerin klasik, “bu artık bizim davamız” tavırlarına karşı cevabı “burası benim şehrim” olur. Chicago’ya, halkına ve ailem dediği ekibine son derece sadıktır. trailer'dan da görüleceği üzere.

    Chicago fire gibi, chicago p.d. de soluksuz izleten bir dizidir bence. karakterlerin çoğu fire izleyenlerin aşina olduğu karakterler ama olmayanları da hemen benimsiyorsunuz.

    chicago p.d. one chicago crossover’larında fire ve chicago’yla bağlanmanın yanı sıra, ara sıra yine bir başka dick wolf dizisi olan law & order: special victims unit dizisiyle de birlikte konular işliyor.

    https://www.imdb.com/title/tt2805096/?ref_=fn_al_tt_1