1. başıma ayda en az bir iki kere gelen olay. hoş güzel olsalar geri çevirmem de hepsi de ortalama tipler.
  2. az bulunan kadın tipi. sebebini bu yorumun üzerindeki yorumu okuyarak anlayabilirsiniz.
  3. erkeginki kadar normaldir.
    seviyorsa ilk adımı da o atar, yeri gelir tutar kolundan seni uçurumdan da atar..
    aşk ne kadın ne de erkek tanır.
  4. turk erkeğinin alışık olmadığı ve beğenmediği kadındır. erkek milleti peşinden koşturan, köpek muamelesi yapan kadinlari daha çok el ustunde tutuyor. duygularını ifade etmek kadın için hafiflik sayılıyor maalesef.

    ya da içten içe "ulan bu bana tav olduysa ben bundan iyilerini de tavlarim!" diyor da olabilirler.
  5. sanem. ilkokul dördüncü sınıfta etmişti bana teklifini. henüz on bir yaşındaydık. nedendir bilmem korkmuştum ben, çekinmiştim. bilmiyordum ki zaten aşk ne sevgi ne sevgililik ne çıkmak ne. korktum, kaçtım, haber yollayıp olmayacağını ilettim. sanem her müzik dersinde tahtaya kalkar ve gülben ergen'in "elveda aşkım" şarkısını söylerdi. "elveda aşkım, elveda sana. ben zaten sade ve sadece geçiyordum hayatından..." o söylerken sınıf bana bakardı, utanırdım lan. gel zaman git zaman kapandı mevzu. sonraki sene okullar açıldığında ergenliğin verdiği büyüme hızıyla sanem genç kız olmuştu ama ben hala çocuktum ve ergenliğe epey vardı. güzel kızdı sanem, boy atmış ve daha da güzelleşmişti. yan yana gelince yavrusu gibi kalıyordum yanında. uzun süre incinin değerini bilemeyen horoz gibi hissettim kendimi. sonra sanem hep efendi adam yerine piç adam tercihi yaptı. lisedeki arkadaşlarıma bak bu kız beni seviyordu diye gösterdiğimde yolda izde, bana yav he he bakışı atar ve yalanına sokuyum derlerdi. ara sıra görürüm onu, gülümseyerek selamlaşırız. o çocuk günler aklıma gelir gülümserim. teşekkürler sanem.
  6. bir iki kere yapmışlığım vardır, benle çıkar mısın diye sormayı sevmem de hani ben seni seviyorum minvalinde itiraflar, hoş o da seviyorsa çıkmış oluyoruz zaten.
  7. hali hazırda mevcut flörtün farkında olan kadının ilişkiyi bir adım öne taşıma isteğine hala aşina değiliz. hal böyle olunca sanki hayaya sebebiyet verecek bir durum gibi kadının acınası bir taraf olduğunu vurgulayan bir hal alıyor bu durum bizim toplumda. doğru insan üzerinde, doğru zaman ve açıyla hiç bir sakıncası yoktur. zira flört etmeyi biliyor muyuz, bu kavramdan ne anlıyoruz ; bu da başka bir başlığın konusu.
  8. çıkma az kalır evlenme teklifi yaptım. yani o bana teklif ettiğinde bişeyler yüzünden olamadı. sonra herşeyi düzelttim kendim teklif ettim ama bu seferde o kabul etmedi :(
  9. çıkma teklif eden kişi zaten kırılgan biridir, hassastır. bi de bu kişi kadın olunca fazlasıyla hassas olabiliyor. o kişiyi kırmamak için karşıdaki her şeyi yapsa da kadının kırılmaması gibi bir durum sanırım olmuyor.
    kadın erkeği reddederken nasıl aşk olmadığı için kesin dille hayır diyebiliyorsa kendisi için de bu gibi durumlarda aynı durum olabileceğini göz önünde bulundurmalı.
  10. ilk sevgilime ben teklif ettim; kıştı, taksim'deydik, galatasaray'ın yanındaki sokağın oralarda bir kafede/barda, yuvarlak masada oturuyorduk...
    ellerim donuyordu...

    geçmiş zaman...
    yine olsa yine yaparım...
    hatta yaptım da; mutluyum...