1. vay mk burayı da duyarlı feministler basmış ahahah
    yalnız aynı muhabbeti geçen sınıfta yaptık.
    ders kaynatmaktan başka bir boka yaramayan mevzular işte.
    hemen herkes sınıftaki feminist oldu bir anda.
    ya amk çıkışta bana karı kız mevzusu açan herifler oldu birer entelektüel.
    insanlar ne kadar ikiyüzlü.
    bir kız da gelmiş bana neden hakaretler kadın bazlı diyor?
    ama diyor farkında olmadan ediyorsunuz. evet ediyorum da sizin bunu konuşmanız bunu değiştirmez ki.
    ayrıca bu nasıl bir romantiklik ki dünyayı sadece kendi etrafından ibaret sanıyorsunuz?
    izmirde evet bu dedikleriniz geçerli olabilir ama benim gezip gördüğüm yaşadığım yerdeki insana bunu anlatamazsın ki.
    ve yine ayrıca sanki tek derdimiz buymuş gibi konuşmayın mk.
    ataerkil toplum düzenini eleştirecek kadar medeni uygarlık seviyesine ulaşamadık biz henüz.
    sen önce kadın cinayetleri, tecavüz, çocuk tecavüzü, taciz, çocuk gelinler, namus cinayeti, kadına şiddet gibi öncelikli işlerden bahset. sonra o dediğin şeyleri konuşuruz.
    bu tıpkı kanser olduğu halde hala daha kolundaki çizikten dert yanan birisine benziyor.
    bizim memlekette böyle uç şeyleri düşünemeyiz.
    sadece bizim memlekette değil dünya da ataerkil değil mi?
    bir amerikalı saniyede fuck, motherfucker, son of a bitch'i basmıyor mu?
    ayrıca kızlar da küfür ediyor. hayatınız sakin olduğu için küfür etmemeniz sizin küfür etmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.
    şurada sizi sinirden çıldırtsam (ki yaptım gibi duruyor) bana ağzınıza geleni sayıp söylersiniz.
    o yüzden yok küfür kadını aşağılıyor falan diyeceğinize gidin kadın cinayetlerini ortaya çıkaran, kadın hakları savunucusu organizasyonlarda çalışın.
    ilk baş ana sorunları halledin ki sonra detayları konuşabilecek hale gelin.
    ayrıca küfrün erkek egemen dünyadaki yerini değiştirmek istiyorsanız sağlam bir kültür devrimi yapmanız lazım aksi takdirde yüzyıllarca ilerlemiş bir düzene sallanan boş laflardan ibaret olur sözleriniz.
  2. açacagın başlıkla cinsel münasebet kurayım emi senin.. oldu mu?
  3. mastürbasyonun yapılırlığının küfür olarak kullanılamamasıyla birleştiğinde çok enteresan bir durumu ortaya çıkarır.

    mesela, "senin sıfatını sikeyim" ile "otuz bir olsan çekilmezsin" arasındaki farka bakalım. ilkinde kişinin ne kadar tiksindirici olduğunu, o kişinin kılığıyla bir cinsel münasebet kurarak gösteriyoruz. fakat ikincisinde bu tiksinçliği "mastürbasyon gibi zevk veren bir durumda bile uğraşılmazsın" gibi tuhaf bir söylemle (tam karşılamıyor tabii dediğim anlam ama anlamışsınızdır) belirtiyoruz. yani seks yaptığımız şey mastürbasyon (veya malzemesi) olamıyor.

    oturup erkeğin karşı tarafı cinsellikle aşağılaması gibi bariz bir şeyi tartışmaya gerek yok, her insan anladığı dille muamele göreceği için bunca ahmaklığın ortasında gerektiği vakit küfrederek yaşamak zorunlu, fakat bu tarz küfürler normalde ortaya çıkamamış olması gereken söz yapıları. tabii tecavüzün olduğu dünyada bunun yapılması çok mu sıradışı, hayır. koduğumun dünyası^:ironi^.
  4. insanların annem beni seviyor, babam da başımızda duruyor deme biçimidir. endişelerinin açığa vurulması, kendine bu sevgi ağında ve güvende olduğunu hatırlatma biçimidir. birine yöneltildiğinde de benzer korkuları herkesin yaşıyor olmasından kaynaklı "annen seni sevmiyor" vurgusu ile can acıtma ve üstünlük kurma yöntemidir.

    kendi söylemimle her kadın bir doğurganlık çemberidir diyorum. kadının misyonu bu çembere kocasından başkasını sokmamaktır. çemberden çıkması gibi bir durum matematiksel olarak mümkün değil çünkü kendisi çember. bunu toplum baskı tehdit gibi unsurlarla sağlamaya çalışır. erkeğin misyonu işe çemberde kalmaktır. toplum bunu erkeğe namus kavramı ile baskılar. erkek namusunu koruma derdine düşer. yubarlanır giderler. böyle insan soyunun devamını sağlayan bebeler güvenli şekilde topluma karışır, döngüyü devam ettirir.

    küfür eden kişi karşısındakine annesinin doğurganlık çemberine gireceğini iddia eder. annesinin buna izin vereceğini babasının engel olmayacağını ya da olamayacağını ifade etmeye çalışır. varoluşunun temelinin sarsıntı içinde olduğunu söyleyerek zaten endişe duyan kişinin canını acıtır.

    birine yöneltmeden küfür etmek yine güvenli bölgede olduğunu kendine hatırlatmasıdır. arkam sağlam annem beni seviyor babam da bi yere gitmiyor sikerim sokarım özgüven tazeleme, psikolojik rahatlama işlemidir.

    kadınlar o kadar da küfüre ihtiyaç duymaz çünkü kendisi durağan ve doğurgan olandır. tehdit etmeye ihtiyacı olmadığı gibi doğurganlık çemberinden dışlanması, çemberin dağılması içeri yabancıların girmesi gibi endişeleri erkeğe göre daha düşük seviyededir. kadınların ve solakların sniper'lık işinde iyi olduklarını duymuştum. bir de solak kadın olsa göz bebeğinden vurur adamı.

    bir bakıma bana sempatik geliyor. kocaman kocaman adamlar böyle anne sevgisinden babasını kaybetmekten endişe duyuyor. bir şey olmaz yahu kaç yaşına gelmiş kadın hovardalık yapacak değil. adam da nere gitsin oturup durcak işte karısının dizinin dibinde. kim napsın senin babanı.

    eril dil kıllanılıyor tribi de aslında eril dildir. çünkü dişil bir dille enerjik aksiyom olmaz. dişilik doğurganlıktır, doğurganlık da durağanlıktır. maddenin oluşumunda bile eril enerji dişil boşluk kavramları yakışık alıyor. koşarken çocuk doğuramazsın, bi durup yatman uzanman "durman" gerekir. eril dil enerjiktir girer çıkar uçar kaçar ve dişil boşlukta ancak sabitlenir. dolayısıyla varoluşsal kaygının dili eril olmalıdır. insan kendisine küfürler aracılığı ile kendi varoluşunun boşluk ve enerjinin uyumu neticesinde süregelip gelmediğini sorgulamaya çalışıyor.
    abi