1. etkinlik duyurulariyla sevdigim yazar. bazen tam da ihtiyacim oldugu siralarda guzel seylerden haberdar ediyor bizi. arkadaslarimi etkinlige gitmek icin ararken iyi ki varsin cipres diyorum.
  2. '' kimselerin vakti yok; durup, ince şeyleri anlamaya '' sözünün hayattaki karşılığı olduğunu düşündüğüm yazar.
  3. sözlükte ilk dikkatimi çeken ve kitap yorumlarını beğendiğim yazar. kitap bağış kampanyasına ilk destek veren, "hala böyle insanlar var mı" sorusuna verilebilecek olumlu cevabın ta kendisi, yüce gönüllü, takip edilesi.
  4. kültür sanat ağırlıklı yazılarını takip ettiğim yazar. siyasi açıdan ılımanlığını elden bırakmamak suretiyle tatlı su ülkücülerinin kendi kör kuyularına çekme girişimlerine itibar etmemesini tavsiye buyuruyorum.

    ekleme: söz konusu giri bir yukarıdaki hakarete istinaden girilmişti. hakaret sahibi lale olduğu için biz de böyle dızdımlak kaldık. olayı anlayamayanlara duyurulur.
    sde
  5. ilgiyle takip ettiğim, beğendiğim, samimi ve içten; youreads'e katkısı yadsınamaz olan youser kişisi.
    ozee
  6. trollerin yeni hedefi olan yazar. severek takip ediyoruz ailecek.
  7. dolu dolu yazıp çizen youser insanı. hemen her girisi, bitiminde "bak az önceye göre +1 oldum" hissi yaratıyor insanda. bugün ilk defa yazdıklarını okumanın ötesinde kendisiyle tanış olduk, buraya da bir şeyler çızıktırma gereği hasıl oldu.
  8. cihangir solcusu.
  9. youreads ile yeni tanıştığım zamanlarda açtığı akdeniz'deki göçmen ölümleri başlığı ve bu konunun takipçisi olmasıyla dikkatimi çekmiş youser.
  10. başlık açma ve yorum yazma heyecanımı baltalayan yazar. abi nasıl bu kadar çok film başlığı açtın ya çok üzülüyorum ne yazıcam ben şimdi ne başlığı açıcam ühü