1. kime göre, neye göre çirkin.hiç biriniz çirkin değilsiniz. çirkin olmadınız çirkin olduğunuz düşündürüldü. bir güzellik anlayışı geliştirildi ve siz o standarta uymadığınız için çirkin oldunuz, oldurttular. gözleriniz onlar gibi büyük değil belki ama onu seven birileri elbet çıkacak ya da fiziğiniz onlar gibi güzel değil belki ancak o fiziğinize bayılan biri çıkacak ve bunca yıl kuruntu yapıp çirkin olduğunuzu düşündürten fiziğinizi seveceksiniz. çirkin değilsiniz sadece insanlar sizde beğenmediklerini çirkin olarak söylüyor ve siz kendinizi çirkin buluyorsunuz ama öyle değil sadece doğru insanlarla karşılaşmamışsınız. sizi her haliniz ile seven her halinizi beğenen insanlarla karşılaşmamışsınız ama olacak, gün gelecek sizin çirkin bulduğunuz her şeyi mükemmel bulan biri çıkacak ortaya ve diyeceksiniz ki ne kadar salakmışım insanların bende bu denli etki yaratmasına izin vermişim. çirkin değilsiniz dik durun gülümseyin.hepiniz çok güzelsiniz.
  2. Kişiye göre değişeceğine inanıyorum. Karşınızdaki kişi size çok çekici ve seksi gelebilirken, aynı kişi bir başkasına itici ya da çirkin gelebilir. şahsen ben milletin çirkin dediğine çok karakteristik yüz diyorum. tabi bu durum bir başkası için şöylede gözükebilir.
    ozumm
  3. hiç tatmadığım duygu. bir ara faça yedim, ondan sonra çirkin olurum sandım ama aksine daha karizmatik bir hale büründüm.
    trk
  4. hayatı hard mode'da oynamaktır.
  5. çirkinlerin de gönlünü aldığımıza göre, en dünyalar güzellerine bakıp bakıp "allah özenmiş de yaratmış" ve türevi iç çekmelere devam...
  6. kalbinde bir parça iyilik olduktan sonra kimsenin çirkin olduğuna inanmıyorum. insanın çirkin olup olmaması davranışlarına ve sözlerine bağlı bence.
    anna
  7. nasıl olduğunu bilmediğim duygu.
    sanırım hayat zindan olur.
    evet yakışıklı olduğumu kimseden saklamıyorum :)
  8. kötü insan çirkindir, diğer herkes güzeldir.
  9. güzellik çirkinlik görecelidir uçlarda değilseniz eğer. benim dikkatimi çeken bir konu var, tanimazken çok çirkin bulduğum hatta dikkat çekici derecede asimetrik yüzü olan bazı insanları tanidiktan sonra güzel görmeye basladigim olabiliyor. sevmekten alismaktan bahsetmiyorum "görmek"ten bahsediyorum.

    mesela ses tonu, mesela 3 numaralı bakis, mesela duruş, kilik kiyafet bakimli olmak, bunlar çirkin diyebileceğimiz bir insani çok farklı noktaya taşıyabilir.

    bunların dişinda bilimsel konuşmak gerekirse güzellik dediğimiz şey "oran"dir arkadaşlar.

    mesela "altin oran" mimaride , sanat eserlerinde, dogada ve akliniza gelen her şeyde güzelliğin formülüdür.

    yüz güzelliği , vücut güzelliği de orantidan ibarettir.

    rakamlara bedenlere kilolara takilmayin oranları yakalamaya calisin.

    herşey bir yana içi bos guzellikten de çabucak sıkılır insan.

    güzel insan olun güzel hedefleriniz güzel akliniz güzel insanlariniz olsun ömür boyu mutlu olursunuz :)