1. hakkında ilk yorum girmenin bana kısmet olduğu youreads kullanıcı kişisi. yazdığı her yorumdan sonra "meercm benim sözlükteki tek badim" imzasını kullanmaktadır.

    yazdığı şu şiiri (bkz: #25790) beğendiğimi söyleyemeyeceğim. çünkü yine şu yorumunda (bkz: #25297) belirttiği üzere limon yemenin faydasına şiirinde yer vermemesi bende büyük hayal kırıklığı yarattı. belirtmeden geçemezdim.
  2. manevi oğlum olur kendisi.öperim.
  3. çılgın matematikçi. yıllar sonra bir gün mezun olacak inşallah ^:swh^
  4. şu yorumu ile umut sarıkaya'ya selam çakan, yer yer çok uyuz olduğum ancak son bi kaç gündür başkalaşım geçiren mizahını beğendiğim john nash.
  5. dünün hakikaten beğenilmeyenidir :)
  6. yazdığı çoğu yorumda trollük için gereken zekanın zerresini bünyesinde bulundurmadığını ispat eden yani troll olacak kadar zeki olmayan youreads kullanıcısı. her şeye bir yorum her boku bilmeler falan filan.
  7. sicti, sivadi, su anda kendi bokunda oynayan sey.
  8. herhangi bir durum veya koşulda herhangi bir şey anlaması mucize olan tuzlu su trolü yazar. pardon yazmaz etrafı pisletir sadece.
  9. trol maskesi altında youreads yönetiminin piyonudur. görevi durgunluk anında ortalığı karıştırmaktır. meercm ile aynı kişidir.
  10. diş fırçalarını sevmeyen youser.