1. şu yorumu ile umut sarıkaya'ya selam çakan, yer yer çok uyuz olduğum ancak son bi kaç gündür başkalaşım geçiren mizahını beğendiğim john nash.
  2. kampüs cadıları adlı oluşuma dahil olan ve şiddet eylemi ortaya koymuş olan kadınların tecavüze uğramaları gerektiğini savunan youser. fakedir, troldür anlamam; silinme ihtimaline karşı girdiği entry'yi şuraya koyacağım, akıllarda bulunsun.

    "bir avuç kezban, ulan hiç güleceğim yoktu adamcağızı dövmüşler, tek tek bulunup tecavuz edilmeliler." by clifford clavin, link: #96453
  3. #96453
    (bkz: tck 39/2-a)

    not: sözkonusu yorumu neyseki silinmiş, kabizkugu isimli arkadaş yorumu not etmişti, ondan aktarıyorum:
    #96475
  4. ozumm
  5. kendisi gerçek kişilikte bıyıklı bi abimizdir. işte kanıt

    ben sevgili youser'ımızın da gerçekteki cliff'e benzediğini sanıyorum. yazdıklarını okudum, bir kahve sohbeti* edası var. sivri dilli muhafazakar ve çalışkan olduğunu tahmin ediyorum. bıyık var mı beyefendi?

    *cheers
  6. --> yine geldi tipini... ^:şaka şaka...^
  7. Sonuç nedir? Hala troll mu yoksa tövbe mi etti, voltranla aşkları ne durumda?
    Biri sonucu bana söylesin, bu kadar sayfayı okuyamayacağım.

    Edit: şu yorumundan sonra troll olup olmadığı değil insan olup olmadığı konusunda şüpheye düştüm. http://youreads.net/yorum/173922

    Özgecan aklına gelince insan olan gülemez çünkü. sadece özgecan değil, sadece kadınlar da değil, insana hatta her canlıya yapılan her türlü işkence için aynı şeyi düşünüyorum.
  8. (#173948)
    @sappho

    tanıyın adamınızı. bu herifin tıyneti, kalibresi bu işte.

    cliff'in kim bilir kaçıncı çoklu hesabından biri bu sappho. içeriğe bakıyorsun yavuz çetin aşığı, kaz ayağından yakınan, vegan takılan abuk subuk bir "hatunum ben" meyilli profil. zamanında aktiflenmiş. bir gün hortlatılmak üzere.

    ilgi manyağı ettiğiniz, "çok komikli çocuk yav" diye el üstünde tuttuğunuz eleman bu...

    umurumda değil, bende çoktan beridir engelliydi bu velet zaten. benim daha umursadığım, bu sözlükten çekip gitmelerine tanık olduğum, mesaj yoluyla vazgeçimeyi deneyip başaramadığım üç pırıl pırıl youser. nitelikli, doyurucu yazıları olan pırıl pırıl insanlar. bu normal şartlarda s.kimde olmayacak başlığa da onlar için yazıyorum zaten.

    hepsi de bu ve bunun gibi üç beş ilgi manyağının sözlükteki abartılı tutumundan bunalıp gittiler hesaplarını silip. mesajları hala duruyor bende...

    bunlar benim şahit olabildiklerim. kim bilir daha niceleri var-dı. gittiler. niçin peki? sizin o iflah olmaz aşağılık popülizm seviciliginiz için.

    nitelikli bilginin üzerine yaslanıp, niteliksiz olan işsizleri baş tacı eden herkese selamlar. burası bir çöplüğe dönerken, küsüp giden nitelikli yazarları görmeyip, o sırada vasıfsız popülist trolleri alkışlamakla meşgul olanlara selamlar. moderasyonundan okurlarına, hepsine selam olsun.

    ama gözlerinizi kaçırmadan, dikkatli bakın.

    tanıyın adamınızı, tanıyın...



    son olarak, özgecan'ım için...

    içinden söyle