1. 3 yıldır kola içmiyorum ancak şu an çıkıp kola alacak olsam yine pepsi alırım coca cola bir itici geliyor bana neden bilmiyorum.
  2. 10 yıldır kola içmiyorum,bir kere içmeyi bırakınca nasıl içmişim diyorsunuz, aynı sigara gibi lanet bişi.
  3. zararlarından dolayı kola içmeyen bir insan olmama rağmen, cola'nın çıkış noktası ve yüzyıllar boyu gerek tad, gerek de marka olarak birinciliği kimseye kaptırmaması gerçekten hayranlık uyandırıyor. formülünü filan geçtim koka yaprakları ile şekeri harmanlayıp mucizevi bir lezzet elde edeceksin, şaşırtıcı tarafı ise bu keşifi 1800lü yıllarda yapacaksın, aradan yüzyıllar geçmiş. ve kimbilir daha neler denenmiştir, red bullar ice tea'ler bile bir kaç yıla dayanan içecekler ama hiç bir tanesi coca cola'nın yanına yaklaşamıyor, o günün teknolojisi ile nasıl böyle bir başarı elde edildiği ve bununla birlikte sırrını korumayı nasıl başardığı kafa karıştırıyor. cola tarihi üzerine çok araştırma yapmadım ama işin içinde kokain yada türevi bir madde olduğu kesin, bazı kişilerde fiziksel bağımlılık olmakla birlikte, şirket politikasında ilk hedefinin küçük çocuklar olduğunu düşünüyorum. çünkü yüzme yada bisiklet binmek gibi tadı bir daha unutulmuyor, küçük çocuklarda bu tadı geç tanıştırmak gerektiğine inanıyorum.
  4. zararlarını bile bile bol bol tükettiğim ürün. çok defa bırakma kararı almama rağmen dayanamayıp tüketiyorum. ya içinde bağımlılık yapan bir şeyler var ya da ben psikopata bağlamış durumdayım.
    rosky
  5. bayramlarin ve ozel gunlerin geldigini televizyon reklamlari araciligiyla bildirmesi haricinde yemek-icmek olarak pek guzel bir sey degildir bu.