1. uzun yıllardır doğuda neler yaşanıyor ne şartlar altında insanlar yaşam mücadelesi veriyor herkes farkında. ekranlardan izliyoruz ama bu kez değil. arafile birlikte ben, mitoz mayoz, bona dea, beat rice seyirci kalmak değil ordaki yerli halka dokunmak istiyoruz. orda bir köy var uzakta o köy bizim köyümüzdür gitmesek de görmesek de...

    fırsat eşitliğinden bahsetmek isterdim ama yok. batıda eğitim gören ile doğuda gören arasında uçurum bir fark var. onlar kendi çabalarıyla yarınların doktorları mühendisleri olmak için ebeveynlerinin geçim sıkıntısında eğitimlerine devam etmekteler. eğitimine katkıda bulunmak boynumuzun borcudur arkadaşlar. kimse kusura bakmasın.

    üstelik cebimizden çıkacak bir sigara kutusu parası ile başaracağız. bir çocuğun yüzü güldüğünde başarmışız demektir.

    aklımdaki fikri paylaşmak istiyorum şu an bu metni okuyan youser dostuma

    süreli dergi aboneliğinin 1 senesini biz üstlenelim diyorum. meraklı minik olur. nat geo kids olur. merak ettiklerini güncel bilgilerle takip edebilsinler. ilgi duysunlar bilime.

    ayrıca onların seviyesinde okuyabilecekleri temiz yıpranmamış kitap gönderme düşüncem var. meb'in 100 temel eserinin set halinde satıldığı yerler var. bunları takip edelim.

    ne tutar bilmem ama hesaplarız. masrafı neyse belirler toplanacak meblağ hedefimiz olur. bağışçılarımız kitap ön sözüne kitabı okuyacak çocuk için bir mesaj bırakmasını isteriz. kim seti satın alırsa ayrı ayrı özel olarak ön söze kişisel notları yazar. böylelikle kitaba ruh katmış daha anlamlı kılmış

    böyle dostlar. daha önceki projelerin üstesinden geldik. bunun mu gelmeyeceğiz?
    mesaj kutumu kızıllandırın. konuşalım tartışalım. gerekirse düzeltme girerim. sizin fikirlerinizi de dahil ederim.

    + beat rice kırtasiye malzemesi meselesine değinmediğimi söyledi. benim ayıbım efenim. canlar kalem tutan kimseden zarar gelmez. kalem tutuşturalım o minicik ellere.

    + çok olumlu geri dönüşler alıyorum. mesaj kutusu olimpiyat meşalesi gibi hiç sönmüyor sayenizde (*:swh)

    az çok demeyelim verelim. okula yardım okula yardım
  2. onların sesi oluyoruz ve bu beni çok memnun etti. katılım ne çapta olursa olsun gerçekleşmesini, o kitapların gitmesini canı gönülden istiyorum.

    bu başlığın herhangi bir yorumunu deby'de görmek istiyorum ben.
  3. ülker napoliten arkadaşıma katılıyorum yapacağımız yardımları bir havuza toplarsak daha çeşitli ve daha çok materyal gönderebiliriz.
  4. youreads'in 20 tl'cisi olarak bu kampanyaya da 20 tl destek açıklıyorum. öncülük edenlere teşekkürler, sevgiler, saygılar.
    abi
  5. ilk adım olarak bu gün bu kitapları aldım.
    patenka pakrovski
    arkadaşımız yoğunluğu sebebi ile kitap almaya çıkamadı. listesini verdi. bana eft yaptı onun aldığı kitaplarda burada yarın kargoyla yola çıkacak ve miniklerimize ulaşacak.

    dergi aboneliği konusunda ulker napoliten arkadaşın fikrini benimsedim. ortak havuzda toplanacak parayla dergiye abone olabiliriz. kitap yollayacak arkadaşların kitap kolisine youreads ibaresi yazması yeterli olacaktır. koliyi yolladıktan sonra arafa, ulker napolitene, beat rice'ye ve bana iletirseniz listeye ekleriz ve youreads kütüphanesini kurmuş oluruz.
    hocayla konuştum. test kitapları, ingilizce öğrenim kartları, satranç takımları da alabilirsiniz. youreads hatıra ormanı kapsamında çocuklarımıza biraz oksijen bıraktık. şimdi de gelecek için onlara ışık tutuyoruz. var mı ötesi?
  6. evet arkadaşlar gün geçmesin ki bu youserlar bir güzel etkinlikle daha ortaya çıkmasın. o zaman ne yapıyoruz? etkinlik, kampanya bizim işimiz diyip o güzel ellerimizi pamuk ceplerimize götürüyoruz. +1 olarak beni de ekleyin :)
  7. Kitaplarımı aldım bu gün mutluyum, heyecanlıyım :) umarım o çocuklar da benim kadar mutlu olurlar.

    Edit : bu da son hali ben musmutlu teşekkürler güzel yürekli youserlar :)
  8. iban göndermeyen organizasyon.

    edit: iban geldi, teşekkürler
    abi
  9. maddi yardım olayına sıcak bakmıyorum. temizinden 20 kitap aldım bu gün kargoya verdim.
  10. bugün öğrendiğim kampanya oldu duyuru sayesinde. seçilen köy benim baba köyüme çok yakın bir köy. ben de destek vermek istiyorum tabi ki...

    youreads hatıra ormanı projesinde yüzlerce ağaç için bağış toplayabilmişti burası, şimdi de belki her ay olmaz ancak 3-4 ayda bir yeni bir köy okulu için benzer proje yürütülebilir.