1. çok abartılan filmler başlığını merakla açtım ve çok abartılan filmler başlığındaki girişlerin çok abartılı olduğunu fark ettim
  2. dayanamayıp geldiğim ankettir.
    öncelikle adet yerini bulsun tüm zamanların en çok abartılan filmlerinden biri bence 3 idiots'dur. 67804
    yalnız şöyle bir şey var ki interstellar'a, matrix'e, space oddysey'e, lotr'a, star wars'a, fight club'a overrated denmiş bu başlıkta. hemde daha 20 yorum var. gözlerim kanadı youserlar. hepinizi insafa davet ediyorum.
  3. kişilerin bakış açılarına ve sinemadan ne bekleyip ne anladıklarına göre değişir. liste yeteri kadar uzadığında,başlığın altında sinema tarihinde çekilmiş tüm filmler görülebilecektir.
  4. bana göre kesinlikle hobbit serisi.
  5. tarantino filmeri kısmına destek çıkarak katıldığım listedir. tamam eğlenceli filmler ama baktığında hepsi egzantrik şahsiyetler etrafında dolanan sıradışı hikayeler. gerçek hayatta bunların kıyısından köşesinden geçmek mümkün değil. hatırladığım en normal karakter jackie brown'da the carpenters dinleyen amcaydı. o da zaten bu kadar egzantriklik içinde normal kalabilmesi sebebiyle filmin gerektirdiği ölçüde egzantrikti.
  6. shawshank redemption. tamam film iyi ama yine de overrated!!!
    rem
  7. av mevsimi. filmde fransız polisiye gerilim havası estirilmeye çalışılmış ve biraz kasıntı kaçmış.olayların ilerleyişi de ipucu barındırıyor.bunun dışında cem yılmaz'ın o çok övülen oyunculuğunu ben beğenmedim.mesela organize işler filmindeki mafya babası portresiyle gerçekten komik bir adamın dışına ilk defa çıktığını görmüştüm ve hayran kalmıştım.şener şen de elini eteğini çekmiş bir polisten ziyade kaymakam veya bir tür bürokrat havasında performans sergiliyor.
  8. imdb top 250 listesinin yaklaşık 200ü.
  9. 1.blue is the warmest colour
    2.requiem for a dream
    3.pulp fiction
  10. tabi ki de "star wars" . ulan bildiğin sıradan bilim kurgu serisi, hatta bence daha iyi bilim kurgu filmleri olduğu halde star wars abartılmış ve şişirmiştir. seri iyi, filmler güzel, imdb puanı olarak da yüksek oran verebilirim ama arkadaş o tanıtımlar, oyuncaklar, kuyrukta beklemeler, jeday felsefesi, ıvırı zıvırı. tey allam ya gına geldi valla. bim marketler de bile oyuncakları var artık. bir filmden nasıl bıktırılır'a güzel örnektir bu seri. bir ara lost dizisinden de böyle soğumuştum.