1. karşınızda ki kişi ile anonim olarak konuşma arayüzüne sahip olan websitesi. genelde yeni insanlarla tanışmak için kullanılır. fakat site içerisinde ki portföy o kadar geniştir ki, search kısmından yaptığınız herhangi aramaya uygun kişi profiline ulaşabilirsiniz. (bkz: eski sevgilim)

    Connected2.me
  2. çoğu zaman insanların birbirine yürüdüğü platform. aslında hızlı gitmeseler tanışmak için güzel site.
  3. çok uzun zamandır kullandığım bir platformdu ki eskiden cidden de çok kaliteli bir kesim vardı. konuştuğum insanları hatırlıyorum, saatlerce teoloji, sanat, felsefe vesair konuştuğumuz olurdu ve güzel sohbetlerdi. azımsanmayacak kadar insanla tanıştım. bir kısmıyla arkadaşlığım yıllar sürdü (bi üç yıl kadar). ve inanılamayacak bir şekilde 3 yıl boyunca hiç görüşmesek bile hemen her gün konuşuyorduk. çünkü ikimizde çok meraklıydık, habire birbirimize yeni fikirlerimizi projelerimizi anlatıyorduk. o kendi alanını bana, ben kendi alanımı ona bıkmadan saatlerce günlerce anlatıyorduk. iki insan 7 saat boyunca watsapptan yapay zeka tartışabilir mi, imkanı yok. sürekli böyle münazara gibi yapardık. o araştırır bana atar ben araştırırım ona atarım.. hey gibi ne güzeldi. sonra biraz bozuldu aramız. birisi daha vardı onla da öyleydik yaklaşık 1 sene çok güzel konuşmuştuk. ne bileyim o bana tren yolculuğunu anlatıyor falan sonra trenlerden konuşmaya başlıyorduk. çok garip ben o sitede bulduğum muhabbeti reelde kimsede bulamadım, bulsam aşık olurum herhalde eheh. oradan da kimseyle çıkmadım bu arada. artık kullanıcı kitlesi ergen abaza dolu, ama keşke buna benzer yeni bir platform olsa da kaliteli insanlar birbiriyle konuşsa.
  4. şu anki haliyle profil resimleri +18 olan dolu dolu abazanın olduğu anonim sohbet sitesidir. içerisinde kimseye güvenemiyorum
  5. 2012'de açmıştım hesabımı. ilk zamanlar mükemmeldi. çok insanla konuştum, çok insan tanıdım. bazen çok şaştım, bazen kendimi buldum o insanlarda. çok güzeldi. arada yine giriyorum, "link yoksa gelmeyin" tarzında yazılar görüyorum açıklamalarında insanların, bağırıyorlar. ya da kaslı patates vücutlar. veyahut resimlerinde ayak olan profiller. amacından sapmış.
    "link yoksa hiç yazma". ne yazacağım ben sana elnur.
  6. founder'ı türk'tür.
    etohum tohumudur.
    she
  7. çok ilginç bir platformdur. herkesin derdi bambaşka sitede. kimisi like peşinde, yarısı kız peşinde, hesapların bir çoğu da feyk. ama bunun yanında aşırı kafa dengi bir iki kişiyle de tanıştım. hayat görüşünden, müzik zevkine kadar kendime bu kadar benzeyen birisini bulmak ilginç geliyor hala.
    bu arada o kadar saçma insanlar var ki; normal, yavşamadan sohbet edince insanlar şaşırıyor...
  8. iki yıldır başka şehirlerde olmamamıza rağmen en kötü günlerimde bir telefon uzağımda olduğunu bildiğim bir dost edinmemi sağlayan platform.
  9. kullanmayın artık şöyle şeyler bulursanız canlı kanlı dost bulun baktın yok kal kendinle ya
  10. özlü söz meraklısı teenager yatağı..