1. atamızın ve ülkenin kurucu partisi, şuanda ülkede kazanım adına ne varsa % 99,9 unu sağlamış parti.
  2. slipo
  3. Pkk ile çözüm sürecini başlatmayan partidir. akpkk ortaklığı Bu partide Sayın Öcalan denilmemiştir. Şehitlerimiz asla kelle olmamıştır. Bir kere tecavüze göz yumulmamıştır. Bu milletin a* koymamıştır...
    ozumm
  4. düzen partisi.

    anlayana büyük mesaj.
  5. akp canavarını yaratan frankenstein'dır. rutin hale gelen kurumsal beceriksizlikleriyle bu canavarı gitgide güçlendirmekten başka bir şey yaptıkları yok.

    son olarak genel başkanları çıkmış ve "yenikapı ruhu istismar ediliyor" diyor, ya çok saf ya da kendisine biçilen rolü başarılı bir şekilde oynuyor. her iki ihtimal de birbirinden trajik...
  6. akp olduğu sürece bu saatten sonra yurt işgal altında olsa 2. kurtuluş savaşı yapıp ülkeyi kurtarsa bile iktidar olamayacak partidir.
  7. yıllardır hiçbir işe yaramayan bir yönetim var akp'nin ekmeğine bal sürmeye devam ediyorlar.köklü bir revizyona gitmeleri lazım.yerlerine kimler gelir bilemiyorum ama olanlardan hayır olmadığı apaçık belli.

    olanlar gitti yerine yenileri geldi desek bile bu neyi ne kadar değiştirir tartışılır. bu ülkeye akp zihniyeti yayıldı artık insanlar hiç sorgulamıyor tayyip ve yaverleri ne derse o oluyor.adam o kadar uzun ki bütün ülkeyi sardı aq kaç yıldır bir bırakmadı gitti. ben artık her televizyonu açtığımda bu adamı ekranlarda görmek istemiyorum. kılıçdaroğlunu veya bahçeliyi de görmek istemiyorum sıkıldım artık aynı yüzlerden.al işte yorumu yazmaktan da sıkıldım yeter bu kadar ctrl+enter
  8. demokrasi ve sol'u sistem üzerinden değil bireyler üzerinden işletiyor. komünist-sosyalist partilerin "demokratik sol"a evrilmesini anlayabiliyorum ama "nasyonal sosyalizm"den "demokratik sol"a nasıl evrilecekler cidden merak ediyorum. muhalif pozisyondayken üç beş kadroyla "demokratikmiş gibi, inançlara saygılıymış gibi, farklılıklara karşı sevgi doluymuş gibi görünelim" deyip ideolojik bağlamda atatürkçülükle yüzleşmemek nasıl bi'şey acaba?

    aslında muhafazakarlardaki genetik korkuda haklılık payı var. sistem kalıplaşmış ama birkaç faninin kucaklayıcı sözleri var ortada. hehe, gücü ellerine aldıklarında neler olabileceği konusunda güvensizlik yaşamaları normal.
    yok
  9. ysk usülsüzlüğüyle ilgili tutumuyla yine sınıfta kalmıştır. oo atamızın partisi, oo ülkenin kazanımları bu parti sayesindedir diyen dostlar siz de biliyorsunuz günümüzde korkak bir ana muhalefet partisidir. 16 nisandan itibaren sokağa dökülen yüzbinlerce seçmenini sırt üstü bırakmıştır.

    tutumuna dair güzel bir eleştiriyi MUSTAFA ALP DAĞISTANLI yapmış.
  10. partinin üzerine gidiliyor, iyi hoş da bence yanlış nedenden ötürü üzerine gidiliyor. chp'nin varmış gibi görünen bir yok olduğu fikrine uzun yıllardan beri sahibim. bu gerçeği şimdi chp'lilerin de fark etmesi güzel şey. ancak partiye yanlış yerden saldırılıyor.

    sorulan soru şu: ilk açıklama o yönde yapıldığı halde, neden meclisten çekilmiyor chp? iyi de neden çekilsin, meclisten çekilmenin ne yararı var?

    chp çok büyük bir iddia sahibi: referandumda usulsüzlük yapıldı diyor. ve bu usulsüzlük seçim sonuçlarını etkiledi diyor.

    iktidar partisinin hayır cephesine kamusal alan bırakmadığını biliyoruz. çalışma yürütenleri engellediğini hatta göz altına aldırdığını biliyoruz. özellikle doğuda kampanya yürütenlere dünyayı dar ettiğini biliyoruz.

    iyi de kardeşim, bunları referandum sonuçlanmadan önce de biliyorduk. sesini niye o zaman gür çıkarmadın? hdp'liler beşer onar hapse tıkılırken niye sessiz kaldın? o zaman sesini çıkarmadığın için şimdi kalkıp "ama hayır cephesine kampanya yaptırmadılar, doğudakileri sürüp geçtiler" diyemezsin.

    dolayısıyla savunduğun şey şu: mühürsüz pusula kullanıldı, bu hukuksuzdur. doğru, hukuksuz.

    senin yapman gereken bu hukuksuzluğun oylama sonuçlarını değiştirdiğini ispatlamak; tekrar ediyorum, ispatlamak. sokağa çıkan binlerce insan için goygoyu bırakıp somut şeyler getirmesi lazım.