d&r




  1. ilginç mekan; oturacak koltuk koymuşsun, yanına sehpa da yerleştirmişsin, senin elemanlarınla çay kahve muhabbeti yapmaya gelmeyeceğime göre orada yapacağım şey alacağım kitapları şöyle bir incelemek, zaten niyet de bu değil mi? biz mi yanlış geldik? her iki dakikada bir volta atarak önümden geçtiğinde ne oluyor? kitap yiyen bir insan ırkı var da ben mi bilmiyorum?
    mesut
  2. internet sitelerinde kitapları mağazalarından daha ucuz satan marka/şirket/her neyse işte
    fakat biraz 'odun'lar
    bilmemkaç tane kitap aldığımda paketten tek bir kitap ayracı bile çıkmadığını bilirim
    ayraç kullandığım da yok hoş
  3. şu sıra internet sitesinde baştan çıkarıcı indirimleri olan mağaza. kişisel kütüphanesindeki eksikleri tamamlamak isteyenler kaçırmasın.
  4. yoldan çıkmak güzeldir çok konuşanlara inat...
    ama ben çıkmayacağım. ne olmuş %40 indirim varsa ^:aaa çok şey var ve benim içim yanıyor. ^ almayacağım bir şey ^:ama almak istiyorum :'( ^
  5. 1 ila 4 saat arasında içinde bir an bile sıkılmadan vakit geçirdiğim mekan.belirli şubeleri mesken tuttum;çalışanları baştan sona tüm filmlerin arka kapak yazılarını okumamı ve yere bağdaş kurup kucak dolusu kitaba göz atmamı artık yadırgamıyor bile.
  6. olabildiğince uğramamaya çalıştığım mekan. defterleri güzel ama market tipi kitapçılarda rahatsız oluyorum. raflara yeni çıkanlar ya da çok satanlar konur zaten genellikle. şu kitap var mı diye sürekli görevliyi rahatsız etmek de beni sinir ediyor. ama öte yandan araştırma için kullanılmayacaksa çok yararlı. aileleri görüyorum mesela. çocuğuna oyuncak bakacakken istemsiz bir de kitaba bakıyor, şanslıysa bir tane de alıyor. kitabın yaygınlaşması için güzel ama kitabevi ruhu yok.
    sezgi
  7. bugünün özelliği ne bilmiyorum ama kargo bedava, ben yararlandım siz de yararlanın.
  8. bok gibi firma.ben satın alırken stokta gözüken kitap ben aldıktan sonra tükendi gözükmeye başladı.karttan parayı çekti ya hemen tüken ardından birde kaç tane mail atmama aramama rağmen tam (abartmıyorum) tam 5 hafta sonra para iadesi yapıldı.kitapyurdu > dr
  9. irfan değirmenci'nin işten atılmasından sonra boykot ettiğim firmalardan biridir.
  10. idefix ile birleştikten sonra bir nebze olsun düzeleceğini düşündüğüm firma. hadi bir kez daha hak vereyim dedim ve siparişim elime on yedi günde geçti. geçen günler bir kez daha kitapyurdunun fiyat bakımından, hizmet bakımından en iyi online kitap sitesi olduğunu gösterdi.