1. şu an kafasını dağlara taşlara vurmaktadır efendim.
  2. futbol konuşuyor diye kendince millete laf ediyor. sanane arkadaşım?! beğenmiyorsan engellersin spor başlığını.

    toplam 265 girdimden 7 tanesini spor bölümüne yazmışım, senin inadına bundan sonra daha sık yazıcam spor başlığına.
  3. spoiler butonu kullanmadan spoiler vermeye devam ediyor bi de kabadayı gibi buna da spoiler demeyin artık diye atarlanıyor postta. iki gündür şikayet ediyorum yönetimdekilerin ne işi varsa artık hala silmediler yazdığını.
  4. günahsız, masum yazar.... kendisine şunu göndermek isterim... bizi izliyor bir yerlerden hissediyorum....
  5. de da ları ayrı yazmaya takan beyefendi virgülden sonra boşluk bırakmıyor. bak, lükse bak sen. gelmiş bide afra tafra yapıyor. askere gitmeyinmiş. nedenini de açıklada bilelim.
  6. sanırım baya hazımsız bir arkadaş.
    insanların mutlu olmasını kaldıramıyor.
    başkasına yapılan övgüler,
    çuvaldızcasına batıyor bu arkadaşa.
    insanları kırmaktan haz alıyor sanırım.
    ama bilmiyor ki kırdığı kalplerin kırıklarında boğulacak bir gün.
  7. aslında baya hazımlı biridir kendisi, insanların mutluluğundan kendine mutluluk çıkarır. başkalarının övülmesi de umurunda değildir ama birisi övgüyü hak ediyorsa da övülmesi el üstünde tutulması gerektiğini düşünür.

    yalnız “bakın ben yıllardır buradayım yeni gelenleri hemen övüyorsunuz ama ben yıllardır burada gözünüzün önündeyim neden beni görmezden geliyor iyi/kötü hiçbir şey yazmıyorsunuz” diyen birinin de yıkık, ilgiye aç olduğunu düşünür ki bunla da gayet dalga geçebilir.

    demek ki yazdıkların ilgiyi çekecek, övülecek kadar iyi değilmiş ya da öyleymiş ama insanlar ilgilenmemiş. üfff ne ağlaksınız cidden niye size laf anlatıyorum ki hadi efendim hadi sırayla birbirinizi övüp, okşayıp perdelerinizin arkasında mutluluk yaşamaya devam edin.