1. biz çocuklara tecavüz edilirken sokaktaydık, hak ve hukuksuzluğa karşı sokaklardaydık. napalm çıkıp kafa mı keselim
    ryu
  2. (bkz: bunu bana bırakın)

    bugüne kadar demokrasi, hukuk, barış ve adalet yerlerde sürünürken neredeydiniz?

    biz hep sokaklardaydık ve yine sokaklarda olacağız ama siz sadece kendi bencilliğiniz ile sokaklardasınız şuan.

    ve yine yarın x mitinginde yanımızda olmanızı isterdim ama polisle beraber eli sopalı olacak olanlar yine sizlersiniz.
  3. korkakliktan degil, darbeye destek olsun diye cikmadim. cikanlarin gebermelerini ummustum fakat asker, asker degil, insan cikti.
  4. youreads anlıyorum ki çoluk çocuk, niteliksiz sımartılmış insan istifiymiş neden popüler olamadı sebebi çok açık bu tip insanlar artık sokakta linç bile edilebilir kimsenin müsamahası yoktur türkiye'nin halkı çok badireler atlatmıstır size benzer 15 temmuz kurtuluş savaşındaki gibi önüne çıkanı çıkıp ezmeye gücü ve morali yetecektir bence topluluk içinde şu sıralar bu fikirlerinizi fazla dillendirmeyin sağlığınız açısından hiç iyi sonuclar doğurmayacağını temin ederim allah bayrağımızı,cumhuriyetimizi,demokrasimizi,anayasamızı,hukukun üstünlügünü ve bu bayragı daha yüksek mertebelere tasıyacak gerçek vatanperver herkesi korusun amin
  5. amaç demokrasiye sahip çıkmaktı öyle mi? saatlerce anonslar geçildi akşama bekliyoruz bize, ne olur yalnız bırakmayın diye. gövde gösterilerine adam arıyorlardı, hatta belediyenin bazı araçlarının adam topladığı bile söyleniyor ama gerek yok. eline türk bayrağını alan, arabasına atlayıp mehter marşını son ses dinlettiren tipler zaten ortalığı kornalarla inletti. bu da yetmedi pompalı tüfeklerle, silahlarla her yerdeydiler. bu kendini bilmez zibidiler; orada kadın-çocuk olduğunu bile bile bu kadar düşüncesiz bir şekilde etrafta boy gösterdiler. başka zaman erkeklerin için karılarını sokmayan tipler, onlarca adamın içine karılarını-kızlarını koyuverdi.

    şimdi bunlar değil de ben korkağım öyle mi? kısıklı'da cumhurbaşkanın evinin önünde geç saatler olmasına rağmen insan topluluğu oradan ayrılmadı. silahlar orada da atılıyordu tv'de gördüğümüz kadarıyla. oradaki muhabir soruyor kadına;"çocuğunuz var korkmuyor musunuz silahlardan?". cevap tabi ki; "korkmuyorum biz vatan için buradayız". böylesine bilinçsiz tiplerin yanında neden olalım şimdi?
  6. olay eğer gerçek darbe olsaydı hiçbir işe yaramayacağını bildiği için çıkmayan insandır. şahsen ben internette küfredilen şu bankamatiğe gidenlerdenim. çünkü ilk başta olayın gerçek darbe olmasından şüphelendim. gerçek darbe olsaydı, değil tankın üstüne çıkmak askere ses bile yükseltilemeyeceği bilinen bir şey. ama bizim halkımız silahsız askerin kafasını kesip, döve döve öldürüp, taşlayıp demokrasiyi savunduğunu sandı o gün. sokağa çıkanlar çıkmayanlara şu anda küfrediyor. bundan üç sene önce de çıkmayanlar çıkanlara küfrediyordu. dikkat ederseniz küfreden hep aynı kişiler.

    sonuç olarak korktuğumdan değil bilinçli olduğumdan dolayı dahil olduğum grup.
    jimi
  7. erdoğan, seçilmiş başbakan davutoğlu'nu devirirken tepki gösterselerdi demokrasi için savaştıklarını söyleyebilirdik.o zaman bizde sokağa çıkar tepki gösterirdik.
    erdoğan sivil darbe yaparken kafasını kuma gömenler hiç samimi değiller zaten gezi
    sürecinden zihniyetlerini biliyorduk.
  8. buradan korkak dedikleriniz, doğuda askerlerimiz şehit olduğunda sadece bir bayrak alıp protesto etmeye çıkmış, ankara'da bombalar patladığında cesurca yardıma koşmuş insanlar. insanları tarayan helikopterle savaşamazsınız şunu bi anlayın. darbeyi desteklemeyen onca komutan varken ve polisimiz görevindeyken sokağa çıkıp ülkeyi kendi kurtarmaya çalışmak ahmaklıktan başka bir şey değildir.
  9. sokağa çıktın diyelim..
    ateistim,
    aleviyim,
    eşcinselim,
    atatürkçüyüm,
    içki içiyorum,
    kahrolsun din faşizmi, kahrolsun pozitif ayrımcılık.
    dediğin anda kafanı keseceklerini biliyorsan, çıkmazsın kardeşim..