1. bir de bu gruba sonradan dahil olan, önceleri verdiği ders notlarının orijinallerini hırpalanmış şekilde geri almış olanlar vardır. yukarıdaki yorumlarda bahsedildiği gibi, çoğunlukla haklıdır bu kişiler yani.
  2. şimdi bu adam neyle suçlanıyor, notları paylaşmamakla.

    kim tarafından suçlanıyor, not tutmayan adamlar.

    peki not tutmayan adam notları paylaşıyor mu, hayır.

    neden paylaşmıyor, çünkü elinde not yok.

    sonuç:
    aradaki tek fark suçlanan adamın not alması.
  3. hak ettiğini düşünmediği insanlara notlarını vermeyen öğrencidir muhtemelen.
    not değil de ödev olan bi yazının müsveddesini vermiştim arkadaşa. sonuçlar geldiğinde aramizda bir puan vardi zaten 20 üzerinden mi neydi. neyse sonuçlar açıklanınca bu insan yanıma gelip bak sen kaç gün önce yazdın, ben bir gecede yazdım beni bir puanla geçtin dedi. sonra tutup bir sonraki ödevin taslağını istedi. yani gelip açık açık enayi dese bu kadar sinirlenmezdim.
  4. bi dersi kaçırırsın eksik kısımları istersin eyvallah da bi de hiç derse gelmeyip ya da gelip arkada uyuyup nasıl olsa not bulurum diye rahat takılan yüzsüz bi kesim vardır. hayatım boyunca not tutmadım ders dinlemedim düzgünce f imi alıp kaldım kimseye de not vermedi diye çemkirmedim.
    wtf
  5. milletin duasını alamadığı için hiçbir zaman sınavlardan istediği notu alamayacaktır.
  6. şunu bir netleştirin. sizin selam vermediğiniz hakkında hiç iyi bir şey söylemediğiniz kişi size veya sizden birine ya da tanımadığını birine ya da derste oh telefonla eğlence saçıp o öğrenci eşşek gibi çalışırken falan...! yani kısa kesin gidin kendiniz çıkarın be eliniz hep armut la mı meşgül.
  7. bunu bana yapan elemana - aradan 6 yıl geçti- hala gıcığım.
    alt tarafı o haftanın notunu istemiştim gelemedim diye.
    gıcık.
  8. muhtemelen en ön sırada da oturuyordur ama ne diyeyim hakkıdır.
  9. Dersleri Kurtaran Adam buna bir son vermiş ve notunu paylaşan öğrencilerle bir not havuzu oluşturmuş. Fotokopiciye verilen parayla aynı hesap hatta daha ucuz bile olabilir.

    http://www.derslerikurtaranadam.com/ adresinden incelenebilir.

    Ayrıca nasılsa sınıfta aynı notu tutmuş ve notunu paylaşan bir insan evladı mutlaka vardır.
  10. tanım: emeğini paylaşmayan öğrencidir. gayet doğaldır. biri paylaşmazsa öbürü paylaşır. adam olun ders dinleyin o zaman hiç bir derse gelme veya gelsende 9gag, clash of clans, twitter vs dersin konusunu öğrenemeden dersten çık sonra bana not lazım. valla bana vermeseler çok haklılar ama veriyorlar allah da yürü ya kulum diyor yürüyorum hayat bana güzel.
    vagus