1. hayatımda geçirdiğim en değişik doğum günüydü dün. resmen gökkuşağı gibi her renk vardı, her duygu vardı. yeni yaşımın açılışını böyle yaptığıma göre bu yıl değişik bir yıl olacak.

    pastayı üflerken iki dilek tuttum. ikisininde bu yıl içinde olmasını diliyorum :))

    debe: ayy doğum günüm debe olmuş :))
  2. 18 yaş günüm hariç gerçekten çok eğlenceli, güzel bir doğumgünüm olmadı sanırım. zaten doğumgünü kutladığımda da doğumgünü kutlamasından ziyade herkes toplanıp oturup muhabbet edip bira içiyoruz yani normal bir toplanmadan ayıran tek şey o gün doğumgünümün olması oluyor. ama 18. yaş günümde harbi harbi eğlenmiştik özlüyorum o günleri..
  3. hediye ve pasta kısmıyla ilgileniyorum.
  4. gittikçe anlamsızlaşmıyor mu ?
    sud
  5. her sene çok sevdiğim insanlar tarafından binbir sürprizle karşılaştığım için çok sevdiğim gün. artık sürpriz olmuyor gerçi de nerede karşıma çıkacaklarını gün içinde yine de kestiremiyorum henüz. geçen sene iki arabanın arasında benim geçmemi beklerken ve çaktırmadan bakmaya çalışırken yakalamıştım. çok tatlılardı. bir sene de sahilde yürürken, bi anda arkadaşlarım pastayla yolun ortasında karşıma çıkmışlardı, "aaa kimin doğum günü" demiştim. arkadaşlarımın doğum günlerini de çok seviyorum bi kere bi tane arkadaşımıza sürpriz yapmıştık evine gidip, gözlükleri takılı değilmiş "siz kimsiniz ya" demişti. bi grup "iyi ki doğdun" diye bağıran insana verilebilecek en güzel tepkiydi galiba...
  6. en saçması bu seferkiydi. halbuki bu yılı geride bırakmak adına güzel bir gün olsun isterdim.
  7. tarihin akışını değiştiren o güzel günle yeniden beraberiz. kendimi şimdiye kadar doğmuş yaklaşık 110.000.000.000 insandan biri olduğum için gerçekten çok şanslı hissediyorum. aranızda "yahu ne doğum gününden bahsediyorsun daha 365 gün önce kutlamadık mı ?!1!1! " diye çemkirenler elbet olacaktır lakin zaman hızlı geçiyor. son olarak ilk kutlayan cep telefonu operatörümün ve bugüne özel alışverişlerde yüzde 10 indirim çakan sevgili bankamın gözlerimi doldurduğunu söylemeden geçemeyeceğim. tşk.
  8. hayatın kısa olduğunu seneler geçtikçe anlıyor insan.. hep hissettiğin yaştasın elbet, ruh hep delikanlı.. yolun yarısına varmanın tatlı yorgunluğu, güzel hissi var üzerimde sadece..
  9. eskiden severdim kutlamayı, bazı konularla ilgili doygunluk geldiğini anlamama yaradı kendisi son zamanlarda. ne arkadaşlarımla bir araya gelmeye çalıştım ne ailemle. ama sağolsun hepsi belki alışkanlıktan -normalde kutladığım için- belki içlerinden geldiklerinden kutladı. 2-3 pasta üfledim bir iki kez yemeğe çıktım bir iki kişiyle de kahve içtim. ama içimdeki o kutlama istediği kaçmış. akşamı evimde tek başıma daha önce özel günler için getirdiğim bir içkiyi aldım önüme güzel bir film açtım. sanırım yaşlanıyorum.
  10. ailemle beraber olanlar dışında hiçbir zaman kutlanmadı doğum günüm. hediye falan alınmasını geçtim küçük bir organizasyon bile olmadı şu yaşıma kadar. yanlış anlamayın öyle asosyal ya da sevilmeyen bir insan değilimdir. bir sürü arkadaşım, dostum vardır. çoğunu böyle zamanlarda yalnız bırakmam, doğum günleri için küçük sürprizler yapmışlığım da vardır lakin bir türlü hatırlanıp bir şeyler yapılan adam olamıyorum. sanırım arkaplandaki kişi olacağım her zaman.