1. olur da seçilirse allah amerikanın da belasını verdi demektir.
  2. olurda seçilirse, rte nin usa versiyonu olur.
  3. benim green card işi yatacak herhalde
  4. abd başkanlık seçim kampanyasının ilk aşamasında ciddiye alınmayan süreç ilerledikçe ciddi destek bulan haliyle doğrudan abd'deki nispeten aklı selimleri dolaylı olarak da insanlığı tedirgin eden şahsiyet. abd siyasi literatürünün ve çerçevesinin bir şahsın inisiyatifinde olmadığını düşünmek doğru bir yaklaşım olacağından sadece değişik ilgi çekici bir figür, kamuoyu algı projesidir.
    ozee
  5. bu adam şaşılası bir adam. gündemde en tepeye çıkma ve orada kalma konusunda fazlasıyla iyi gerçekten. üstelik amerika'da seçimlerde iyi gitmesi ayrıca ilginç bir durum gerçekten.
  6. kendisini mac miller'ın şarkısında duymuştum. çok zengin olduğunu öğrendikten sonra amerika başkanlığına adaylığını koydu. kimsenin umrunda olmayan donald trump, şu an, diğer adaylara göre ciddi bir tehlike.
  7. tam bir iş adamı olduğunu abd başkan adayı olmasıyla kanıtlayan adam.

    aday adayları o kadar kötüydü ki (evet hillary clinton dahil) kim kardashian bile aday olsa sırf popülariteden aday olabilirdi. adam bunu iyi gördü.

    zaten daha önce de bu tür bir şey yapmak istiyordu ve doğru zamanı kollayıp adaylığını koydu.
  8. amerikanın yeni başkanı. ne zaman görsem aklıma sarıbıyık tipi ali ağaoğlu karakteri gelen kişi.

    Bu seçimler şunu gösterdi ki Amerikan halkı Bernie sanders gibi sosyalist bir adaya ilgi duyuyor yani sistemi sorguluyor bu yönde eğilim var gelecek seçimler için Amerika da farklı bir değişim olabileceği yönünde işaret. Şu anda iki kötüden birini seçtiler.
  9. amerika birleşik devletleri'nin yeni başkanı. seni lanet olası pislik'in teki. (the fucking motherfucker)
    apostol bu ne bicim meyhane abd hakkında söylenecek her şeyi bir cümlede özetlemiş, kendisini ayrıca tebrik ediyorum: " amerika amerikadır, başkanı kim olursa olsun."