1. agah
  2. herhangi bir urun almaya niyetliyseniz mutlaka bakilmasi gereken 2 siteden birisidir. mutlaka urunle ilgili bir sorun varsa veya herhangi bir firsat varsa burada bilinir ve paylasilir.

    ama burada ikinci el bolumunde birsey satmaya kalkiyorsaniz allah yardimciniz olsun. donanimhaber oluculeri zombi gibidir. asla uyumaz, asla dinlenmez, elleri klavyede sizin donanimhaber e ilan acmanizi beklerler. 1000 tl lik urune 400 tl teklif edeni gordum la.
  3. topluma fazla yayılan her platform gibi bunun da boku çıktı zamanla. reklam aldıkları için göte göt denilemeyen videolar yüzünden kendilerine güvenim kalmadı. webtekno şuan daha samimi geliyor. bakalım onlar bozacak mı kendilerini.
  4. öyle bir forumu vardırki inanılmaz uç noktaları barındırır.konu dışı bölümünde 7-15 yaş arası ergenleri görmek çok olasıyken otomobil genel türevi bölümlerde çok değerli, bilgili üyelerle iletişim kurmanız mümkündür.
  5. ölücüleriyle bankaları dahi bıktırıp yeni arayışlara iten forum. enpara kampanyalarını nasıl sömürdülerse, koca banka kampanyalardan yararlanma koşullarını değiştirdi.
  6. bir ara 2 günlüğüne kapatılıp; benzer başlıkların birleştirilmesi, boş başlıkların silinmesi gibi bir bahar temizliği ve yeni bir arayüzle geri dönmesi gereken forumdur. eskisi kadar olmasa da yararlıdır.
  7. bir şey alınmadan önce mutlaka bakılması gereken sıcak fırsatları barındıran site.
  8. her ilan içerisinde 1 adet "cep telefonu ve bir miktar para ile takas yapalım" cümlesini görebilmenizin mümkün olduğu teknoloji sitesi.
  9. hayatimda gordugum en kotu arayuze sahip forum.