1. bitmek bilmeyen inşaat sesi.
    anna
  2. sınavda görevli olan hocanın giydiği topuklu ayakkabının o sessizlikte çıkardığı ses.
  3. görüyorum ve artırıyorum sınavda görevli hocanın son yarım saat kala devamlı, 10 ar veya 5 er dakika arayla kalan dakikaları söylemesi.
  4. bilimsel olarak belirli bir şablona uymayan sesler. tam tersinden düşünürsek; insanların hoşuna giden seslere müzik diyoruz. müzik de tekrarlı ve belli şablona ait seslerden oluşan bir bütündür. işte bunun tam tersi de en sevilmeyen seslerin kumesidir.
  5. (bkz: vuvuzela) özellikle dünya kupasına ev sahipliği yapan güney afrika'da her maçta tvyi kapatmama sebep olmuştur .
  6. tiz kadın sesi, tencerenin dibine sürtülen kaşık sesi ve topuklu ayakkabı benim için ilk 3ü oluşturur
    wtf
  7. diş gıcırtma sesi.
  8. japon pornolarındaki kadınların çıkardığı ses. hayır zaten sansürlüyorsunuz, bir bok göremiyoruz, bir de o yapmacık sesler yok mu. içim kalkıyor.

    almanlardan ders alın biraz.
    trk
  9. hergun odamda duydugum ses. cok inceden geliyordu. diiit diiit seklinde. ilk farkettigimde dedim ust ya da alt komsunun saatinin alarmi acik kaliyor ve surekli belli araliklarla tekrarliyor. ulan hergun ayni sesi duyuyorum, boyle cok dikkatli dinlemeniz ve ortaminda bir o kadar sessiz olmasi lazim. yaw diyorum boku cikti, ben kafayi yemeye basladim diyorum. artik kendimden suphelenmeye basladim. dusunsenize hergun odanizda inceden bir ses. daha sonradan bu sesin bir alarm sesi olmadigi kanaatine vardim. gormeniz lazim hergun bu sesi duyuyorum ve bu arada da dusunuyorum ne olabilir bu a.q sesi diye. kac hafta gecti. bir gun bir baktim ses kesildi. aha ses yok nasil oluyor dedim. etrafi kontrol ettim ama bulamadim. bende wireless mouse kullaniyorum yine onun pili bitti ve rechargeable pil kullaniyorum sony nin. cikardim mouse un pilini degistirdim yenisiyle ve bos olani da hemen sarja koyayim dedim. sarja aleti takmamla o sesin kulagima gelmesi bir oldu. icimde hasssktr lan dedim yok artik. kulagimi prize dogru yakinlastirdikca ses inceden netlesiyordu. ki haftalardir dusundugum, ne olabilir dedigim, acaba ben kafayi mi yedim dedigim ince sesin kaynagini sonunda buldum. sony nin rechargeable pil ve aletinin prize takili ve sarj ettigi konumdaki cikardigi sesmis. yok ebesinin dedim. o gunden beri icim rahat odamda takiliyorum. ebenin a.. sony diyorum.