1. efsane dil eğitim programı. fransızca kursunu almaya başladım. "ben yalnız bir elmayım" dedirtiyor sürekli, bilerek mi yapıyor nedir (iyi ki elmayı yanlış telaffuz ettik, vuruyor da vuruyor.). sistem daha çok yanlışlarınızı size sürekli hatırlatmak üzerine kurulu. gramer değil doğrudan konuşmayı öğretiyor. birnevi annemizden babamızdan türkçe'yi nasıl öğrendiysek öyle öğretiyor bize istediğimiz dili. çok faydalı. çok da eğlenceli. memrise ile beraber kullanılması tavsiye ediliyor.

    je suis une pomme!
  2. asla fırsat bulamadığım fransızca kursları ile öğrenemedigim dili öğretmeye kararlı site
  3. almancasına ingilizce çalışmak suretiyle sisteme uyanık bir giriş yaptım. bir noktada ya almancam ya ingilizcem tükenecek diye düşünüyorum. bir dahasına fransızcasına almanca çalışarak yetkilileri şaşırtmak hedefindeyim.
    abi
  4. kullanmayalı yıl olmuştur belki de ama giriş seviyesi de olsa öğrendiklerimin uçup gitmemiş olması, kullanmaya devam etseydim en az 2 yabancı dil öğreneceğimi düşündürdü.
    faydalı bir program. bir de kibar kibar "got 5 minutes?" diye uyarı maili yollamıyor mu, "yes" diyorum arkadaş "got".

    bu programı sürekli kullanan arkadaşların da gelişimini görmek isterim aslında. en azından "bu program sayesinde dil öğrendim" diyebilecek arkadaşlar var mıdır, merak ediyorum.
    misal bende şu anda almanca % 26 diyor. (almanca selam verseler alamam, o ayrı.)
  5. son çıkan ios sürümü ile yeni öğrendiğin kelimelerin anlamını vermeyerek beni hayal kırıklığına uğratan uygulama. uzun zamandır kullanıyorum. mecburen o bölümün kelimelerini öğrenmek için önce tinycards uygulamasını kullanıyorum sonra da duolingo da pratik yapıyorum.