1. denizleri seçmiş halinle habire aile en önemli şey feryatların ne kadar gerçek bilemiyorum ama bu şekilde mutlu olacağını sanmıyorum başak saçlım. sen hep bir ideali anlatıyorsun ama kendin o kadar uzaksın ki bahsettiğin her şeye. konuşman ne kadar mantıklı ise eylemlerin o kadar mantıksız. sen okusan da anlamazsın zaten bu dediklerimi, bir de üzerine mantıklıymış gibi görünen cevaplar verirsin. retoriğin hep çok iyi, ama kendi içinde mantıklı olan bir şey doğru olmuş olmuyor. denizlerde gereksin.kara seni paklamaz.
  2. okusan anlayacakmışsın gibi yazıyordum da eskiden, şimdilerde okusan da anlamazsın kadar rahatım. bilgin olsun..
  3. bu başlık felsefi bir sorgulamadır
  4. maden umrunuzda değil, madem okusa ekime okumasa kasıma modundasınız niye yazarsınız anlamam ki. gidin başka başlıklara yazın derdinizi.
    tanım; paradoks barındıran başlık.
  5. vallahi arkandan çok küfür ettim
  6. yazdığım uzunca yazıları da okumazdı bunu da mı okumuyor ne pis bir şeymişsin sen ya.
  7. okumasın, okusa da anlamaz, anlasa da fark etmez; bencil olmaktan, yalnız kendini sevmekten vazgeçmez. kendine ait dünyasında kendi değerli (!) düşünceleri ile yaşamaya devam eder.
  8. içine ağlamak ne demekmiş öğrendim.
    gozunden yaş akarken gozlukle kebdini kamufile edebiliyorsun
    ama soru sorulunca ağladiğini caktirmamak için sesini duzeltmek zor oluyormuş.
  9. senin önemini çok geç anladım ama gerçekten derinden anladım. n'olursun beni dostluğundan mahrum etme.
    seninle iletişimde olamadığım günüm iyi geçmiyor, çoğunlukla durgunluklarımın sebebi bu oluyor, bir de eskinin hüznü, eskisi gibi olamama korkusu, daha çok uzaklaşma korkusu.
    eski yazışmalarımızı okudum bugün biraz. ben neyi iteklemişim, neyi kaybetmeyi göze almışım, ne kadar salakmışım diye düşündüm durdum.

    ya ben seni çok seviyorum lan.