1. merhabalar,

    dizimizin 3. röportajı da tamamlanıp, görücüye çıkmış bulunmakta. sorularımızı detaylıca, özenle ve samimiyetle cevaplayan arzu çevikalp'e, arzu hanım ile iletişimi sağlayan ve süreçte bu iletişimi sürdüren sevgili biberbey'e ve sorularıyla bu güzel mini projeye katkı sağlayan tüm youreads yazarlarına teşekkürler, sevgiler.

    röportaj için tık

    not: yeni röportajlar için yeni isim önerilerinizi, katkılarınızı esirgemeyiniz. konuyla ilgili iletişime geçmekten çekinmeyiniz.
  2. abi
  3. sevgili youser'lar, canlarım,

    18:30 'da siteyi bakıma almam gerekiyor. yarım saate kadar sürebilir bilginize.
  4. youreads fm'den mesajınız var sevgili youserlar: ''youreads fm'de hafta içi her gün, akşam 9'da radyo tiyatrosu yayını yapılıyor malumunuz. önümüzdeki hafta için liste oluşturulacaktır. isteklerinizi ve önerilerinizi dj-ler hesabına iletebilirsiniz."
  5. sunucu donanımsal hatasından kaynaklı gece 20:30 itibariyle - sabah 07:18 arasında kesinti yaşanmıştır ve kesintilerin tekrarlanmaması adına bir çalışma başlatılmıştır. kısa zamanda kesinti yaşanmayacak şekilde işlem yapılacaktır.

    youreads ile ilgili teknik sorularınız ve bildirimleriniz için mesaj atabilirsiniz ve yeni gelişmeleri buradan takip edebilirsiniz.

    youreads ailesine ve yeni youserlara saygılar, sevgiler
  6. merhabalar,

    4. röportajımız da tamamlandı, okunmaya hazır. sorularımızı titizlik ve sabır ile yanıtlayan tunca arslan'a saygılarımızı ve sevgilerimizi iletiyoruz.

    tunca bey ile iletişimi sağlayan, röportajı organize eden mesut'a, sorularıyla etkinliğe katkısını esirlemeyen youreads kullanıcılarına içten teşekkür ederiz.

    röportajı okumak için tıklayınız.

    ayrıca dileyene bu da pdf hali.
  7. bugün itibariyle yorum girme usullerinde belirtilen kurallardan özellikle 2. maddeye uymayan çok sayıda yorum silindi. bu durumdan özellikle birçoğunuzun bildiği tayfa başlıkları etkilendi. mümkün olduğunca sitenin seyrine müdahale etmeme taraftarı olmakla birlikte bir kontrol mekanizmasının gerekliliği aşikar. buna en çok kullanıcı olarak ihtiyacımız var.

    tanım şartının bulunmaması, yorumun başlığın içeriğiyle alakalı olma zorunluluğunu ortadan kaldırmıyor.

    örneğin 'iyi geceler' ifadesi 'youreads gece tayfası' başlığıyla alakalı bir içerik değil. başlıkta kastedilen, söz konusu tayfa. yorum ise bu tayfaya hitaben söylenmiş bir temenniden ibaret.
    one
  8. youreads.net 20.05.2015 itibarıyla kaldığı yerden hayatına devam ediyor.

    bir soluklanmış olduk. kondisyonumuzun da her zamankinden daha iyi durumda olduğunu hissediyoruz.

    bu süreçte hesabı silinen üyelerimiz ve tüm verileri geri getirildi. youreads.net’in hukuki zemini sağlamlaştırıldı, yazılım ekibi oluşturuldu ve her iki alanda da danışmanlık alınmaya başlandı.

    kafamızda, çok da uzun olmayan bir gelecekle ilgili birçok yeni fikir, proje var. youreads.net kitap, film gibi özelleştirilmiş kanallarla, okuma listeleriyle, youreads kanal dergisiyle sınırlı kalmayacak.

    kısacası youreads.net güzelce paketlenip esas sahibi olan youserlara teslim edilmiştir.
    one
  9. herkese merhaba,

    youreads'in masraflarını ve proje giderlerini karşılamak amacıyla bağış sistemi başlattık. mesajla desteğini ileten herkese teşekkürler ancak daha şeffaf olması adına paypal bağış sistemi üzerinden, kurumsal hesap kullanılması daha uygun oldu.

    asıl olması gereken reklam sisteminin deneme sürecinde ancak tacizli tıklatma şeklinde sol frame'de ya da yorum aralarında olursa bi ihtimal para ettiğini gördük. daha işlevsel reklam için ne kadar kitap satış sitesi varsa teklif yolladık, cevap alamadık. dolayısıyla sitenin masrafını karşılamayan reklamları kaldırdığımızı ve bağış sistemi kurduğumuzu üyelerimize duyuruyoruz.

    detaylı bilgi ve destek olmak için bağış sayfamıza göz atabilirsiniz.

    sevgiler, saygılar.
    abi
  10. kısa süreli sunucu kaynaklı sitemizde kesinti yaşanmıştır. gerekli işlemleri yapıp sorunu düzelttik. herkese teşekkürler, iyi akşamlar